Части от София остават без вода във вторник

Части от София остават без вода във вторник

Части от София остават без вода във вторник

Части от София ще останат без вода във вторник, съобщиха от „Софийска вода”.

Във вторник, във връзка с подмяна на пожарен хидрант и монтаж на спирателен кран на ул. "Мъглен”, кв. „Лагера”, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мокренски проход”, ул. „Боговец”, ул. „Смолянска”, бул. „Акад. Иван Гешов”, по ул. „Боговец” от ул. „Мокренски проход” до бивши общински общежития.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: ул. „Мокренски проход” ъгъла с ул. „Мъглен”.

Във вторник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Самуил”  Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в на ул. „Цар Самуил” от ул. „Цар Симеон” до ул. „Св. Св. Кирил и Методий”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: ул.”Св. Св. Кирил и Методий” ъгъла с ул. „Цар Самуил”.

На 27 май във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Букара” кв. „Княжево”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа  и на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Меча поляна”, ул. „Войнягово”, ул. „Петко войвода”, ул. „Морени”, ул. „Студен кладенец”, ул. „Букара”, ул. „Сребриста липа”, ул. „Див кестен”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Букара” ъгъла с ул. „Петко войвода”.

На 27 май във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и водомерен възел в  кв. „Абдовица”, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Абдовица” от №1 до №258.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска в кв. „Абдовица” пред №72.

Във вторник във връзка с направа на водопроводна връзка по ул. „Ягода” гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ягода” и ул. „Ивайло”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ягода” ъгъла с ул. „Ивайло”.

Също във вторник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Здраве” кв. „Здраве” се налага спиране на водоподаването от 10:00 часа до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Родосто” от ул. „Здраве” до ул. „Никола Славков”.

 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ул. „Никола Славков” ъгъла с ул. „Родосто”.

На 27 май във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Панагюрище”, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в по ул. „Панагюрище” от ул. „Георги Сава Раковски” до ул. „Дунав”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: ул. „Панагюрище” ъгъла с ул. „Дунав”.

Във вторник във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Иван Багрянов” кв. „Студентски град”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода” на ул. "Иван Багрянов”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на ул. „Иван Багрянов” №19.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ