Трифонов към Рашков: Аз съм мафиот, арестувайте ме поне за 24 часа

Трифонов към Рашков: Аз съм мафиот, арестувайте ме поне за 24 часа

Трифонов към Рашков: Аз съм мафиот, арестувайте ме поне за 24 часа

„Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен - аз съм мафиот. Такава е истината. Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации - „Ку-ку”, „Каналето”, „Хъшове”, „Шоуто на Слави”. Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин от БНТ, от телевизия „7 дни”, от bTV, а в момента взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията - аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си. Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия“. Това написа в профила си във Facebook лидерът на ИТН Слави Трифонов.

„Затова се обръщам към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков. Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български граждани, Гугъл, Уикипедия, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова“, пише още той.

Трифонов призова Рашков да извика на разпит посочените от лица, за да събере доказателства и след това по смисъла на закона да го арестува.

„Г-н министър в оставка, вие ще имате моите признания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот.  Защото г-н Рашков, съгласете се, че и без да сте шеф на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи имате достатъчно власт да ме разкриете, арестувате и унищожите“, пише Трифонов.

Лидерът на ИТН допълва, че не се шегува и че не може непрекъснато да има твърдения, че е мафиот, а Рашков да не прави нищо.

„Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме промяната”. Затова ме арестувайте поне за 24 часа“, добавя той.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ