На Острова са притеснени от наплив на наши крадци

На Острова са притеснени от наплив на наши крадци

Остават 30 дни до наплива на румънци и българи на Острова. Имигрантите, които може би чакат, а може би не, магическата дата, представляват ужасяваща политическа перспектива не само за консерваторите, но и за лейбъристите, пише Telegraph, цитиран от Dnes.bg.

„Единственият партиен лидер, който може да се облагодетелства от още една вълна източноевропейски имигранти, е Найджъл Фараж. Ако намекнем, че той подбужда тази възможност, най-вероятно ще се чуем с адвокатите на Фараж, но е трудно да се повярва, че няколко стотин хиляди румънци, пристигащи на Нова Година, няма да бъдат счетени от партията му като закъснял коледен подарък", продължава вестникът в своя коментар.

В същото време таблоидът Sunday Mail разказва историята за 77-годишната баба Донка Панова от Стара Загора. Миловидната външност на старата жена обаче не трябва да заблуждава никого, тъй като тя е "българската гранд дама на джебчиите" и е известна с прякора си "Златните ръце", с който дори много се гордее.

Според статията тя е обучила стотици деца, включително нейните 30 внуци и 12 правнуци, в тънкостите на нейното криминално изкуство.

Изданието твърди, че много от нейните възпитаници планират да заминат за Великобритания след Нова Година, когато ограниченията за български и румънски имигранти отпаднат.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ