"Убих човек": Една изповед на младеж, предизвикал катастрофа в пияно състояние

Във видео, публикувано през настоящата седмица в YouTube, 22-годишен младеж признава, че е бил пиян, когато е блъснал своя пикап в друг автомобил, шофирайки в погрешната лента на магистралата. В резултат на това е предизвикал смъртта на друг човек, пише Mashable.

Матю Кордъл се е свързал с Because I Said I Would на 9 август, за да подготви своята изповед за катастрофата, случила се на 22 юни. Това е сайт, който окуражава хората да създават "бележки", с помощта на които да "помнят колко е важно да следваш своите цели".

YouTube изповедта, добавена в сайта Because I Said I Would, включва опита на Кордъл да обясни действията си, както и причината да си признае.

Докато е шофирал по I-670 в Охайо, неговата Toyota Tundra удря джипа на 61-годишния Винсент Кинзани, който умира на място.

Видеото стартира със зловеща музика и човек със замъглено лице и променен глас, обясняващ как е започнал да пие, за да "избяга" от своята депресия. Неиндентифицираният индивид признава, че е убил човек, докато е шофирал. Мъжът допълва, че е направил видеото против правните съвети на неговите адвокати. Последните са му казали, че е достатъчно да излъже за случилото се и те ще изхвърлят неговите кръвни проби.

"Аз обаче няма да тръгна по този път", казва той, а самата музика става с една идея по-лека. С вече непроменен глас и ясно фокусиран образ, Кордъл признава за случилото се и допълва, че вината му е непреодолима.

"Когато повдигнат обвинения срещу мен, ще пледирам виновен, ще поема цялата отговорност за всичко, което сторих на Винсент и неговото семейство", казва той.

Накрая Кордъл умолява всички гледащи никога да не карат пияни.

Какво е мнението ви за тази постъпка на 22-годишния младеж?

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ