5 снимки, които обиколиха мрежата днес

5 снимки, които обиколиха мрежата днес

5 снимки, които обиколиха мрежата днес

5 интересни снимки днес се срещат в информационния поток на световните медии и в по-голямата част от сайтовете на англоезичните вестници. Фотографиите показват събития в различни точки от света.

Ето кои са те.

 

 

 

 

Руският президент Владимир Путин стисна ръката на 218-сантиметровия волейболист Дмитрий Мусерский по време на официална церемония, в която Кремъл награди руските носители на златен медал от Олимпиадата в Лондон.

 

 

Сюреалистичен кадър. Въоръжени сирийски бунтовници седят в луксозната обстановка на стая с кадифени канапета и кристални полилеи. Снайперист се прицелва навън от прозореца на помещението, което се намира в къща в размирния град Алепо.

Въпреки предупрежденията, млад мъж стои на ръба на пристанище в Портхевън, Великобритания, докато буря кара вълните да се удрят в брега със страшна сила.

„Не искам и пени от него. Пожелавам му всичко най-прекрасно”, каза Ричард Хъдспит (вляво) на най-добрия си приятел – британеца Адриан Бейфорд, който му предложи да сподели с него някой и друг милион, за да си подобри живота, след като спечели от лотарията Евромилиони 148 млн. британски лири.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ