Представиха официалните екипи на отборите за юбилейния мач на Христо Стоичков

Организаторите на събитието „50 години номер 8” представиха официалните екипи, с които футболните легенди ще излязат на 20 май на стадион „Васил Левски”, съобщиха за  „Фокус“организаторите на проявата.

Фланелките, с които след броени дни двата звездни отбора ще се появят на зеления терен на стадион „Васил Левски” пред многохилядната българска публика, са с емблемата на испанската спортна марка Joma и са в червено и бяло. (можете да ги видите под текста)

Екипите са ексклузивна, лимитирана серия, произведена специално и единствено за юбилея на Стоичков. Те могат да бъдат намерени в онлайн магазина на Joma, както и в деня на събитието на територията на стадиона.

Всички запалянковци, които искат да се сдобият и с фен артикули, посветни на историческия сблъсък, с логото на събитието и подписа на Христо Стоичков, могат да го направят в обектите на Ефбет, както и в „Спортна среща” на стадион „Васил Левски”.

Сувенирните уникати (шапка, тениска, чаша, юбилейна футболна топка и USB) ще се предлагат също и в самия ден на историческото събитие на територията на стадиона в специално обозначени за целта фен зони.

Събитието „50 години номер 8” е на 20 май 2016 г. на Национален стадион „Васил Левски”. Начало 20:00 часа.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ