„Лудогорец” излиза за четвъртата си титла в родния шампионат

„Лудогорец” излиза за четвъртата си титла в родния шампионат

Отборът на „Лудогорец” излиза днес срещу „Локомотив” (София). На разградчани им е необходима точка за да станат шампион на България за четвърти пореден път. „Железничарите” обаче ще се борят за второто място, което предвещава зрелищен двубой.

Треньорът на „Лудогорец” Георги Дерменджиев ще направи сериозни промени в отбрана за двубоя днес. Те са повлияни от наказанието на Александър Барт и отсъствието на Моци, който почти сигурно ще получи почивка, за да може да бъде до жена си, която роди вчера, съобщи „Тема спорт”. Вратарят Владо Стоянов също няма да е в групата, тъй като чака дете.

При това положение се очаква „зелените“ да започнат с изцяло българска централна ос в отбрана в лицето на Терзиев и Александър Александров. Тандемът бе ползван от Дерменджиев и при гостуването на Берое, загубено с 0:2. Дерменджиев ще направи още една рокада в отбрана. Очаква се сред титулярите да се завърне Йордан Минев. Националът е напълно възстановен, след като претърпя операция на менискуса, и ще измести от състава неубедителния Браян Ангуло в зоната на левия бек.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ