Inetum придоби базираната в България Do IT Wise

 Inetum придоби базираната в България Do IT Wise

Inetum придоби базираната в България Do IT Wise

Френският лидер в дигиталните услуги и решения Inetum обяви придобиването на базираната в България Do IT Wise, която е един от най-големите независими партньори на ServiceNow в Европа. Компанията е специализирана в професионални услуги, подпомагащи дигиталната трансформация чрез предоставянето на стратегически консултации, внедряване, обучение и поддръжка на облачната платформа ServiceNow за автоматизация на работния процес, която позволява на компаниите да подобрят своята оперативна ефективност чрез рационализиране и автоматизиране на рутинните работни процеси.

За Inetum сделката е от стратегическо значение, тъй като ще ѝ позволи да засили водещите си позиции в предлагането на ServiceNow на всички пазари, на които оперира. Френската компания предоставя цифрови услуги и решения в повече от 27 държави, като оперира и като глобална група, която помага на компании и институции да извлекат максимума от дигиталната революция

Do IT Wise се утвърди като водещ партньор на предлагането на ServiceNow в Европа, с престижна клиентска база с фокус в DACH (Германия, Австрия, Швейцария), Бенелюкс, Обединеното кралство и скандинавските региони. Компанията има клиентска база от локални и международни компании, изградена около портфолио от решения с висока добавена стойност и ефективни подходи за консултиране и внедряване.

Комбинацията от предлагани услуги и опит на Inetum и Do IT Wise ще създаде нов глобален лидер в областта на управлението на корпоративните услуги и дигитализацията, като се възползва от синергията между на експертизата на Do IT Wise в изготвянето и управлението на цялостни решения в платформата ServiceNow и на развитието на нови направления за групата в тази сфера.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ