Седмичен хороскоп:  Звездите за бизнеса от 27 май до 2 юни 

Седмичен хороскоп:  Звездите за бизнеса от 27 май до 2 юни 

Силна седмица, основите ѝ тенденции са зададени в началото на месеца. Запазване на структурите и формите, които носят стабилност и насочване към новото, което влиза чрез знанието, контактите, информацията. Луната е намаляваща, на 6 юни е Новолунието в Близнаци, когато отново ще имаме възможността да поставим ново начало. 

Водещите астрологични събития: 

  • През цялата седмица ще се радваме на благотворната енергия, образувана от взаимодействието от трите бенефактори: Слънцето, Юпитер и Венера, които транзитират в знака Близнаци.  
  • На 3-ти юни към трите планети в Близнаци ще се присъедини и управителят на този знак, Меркурий. Изграждане на мостове чрез комуникацията, словото и знанието. В продължение на една година, докато трае транзита на Юпитер през Близнаци тези теми ще бъдат водещи. Юни е месецът, в който се поставят нови основи за цяла година напред.  
  • Влиянието на Юпитер през цялата седмица ще бъде усилено от взаимодействието с Плутон, който ще подчертае качествата и темите на Юпитер. Изключително силен период най-вече за въздушните знаци, по време, на който ще можете да направлявате енергията и да материализирате.  

Периодът е благоприятен за  хармонизиране на междуличностните взаимоотношения, което ще се отрази положително и на работните процеси. Инвестирайте време за водене на преговори, разяснителни разговори, подписване на документи, научаване на нова информация, обучения,  пътувания.  

През цялата седмица можем да очакваме важни новини, а разяснителните разговори могат да възстановят нарушени взаимоотношения или да повлияят положително за сключване на нови договори. 

По-високи постижения ще постигнат тези, които се радват на качествата на Близнаци: съобразителност, дар слово, бързина на мисълта, знания, интелект. Бъдете социално активни, обменяйте информация, взаимодействайте. Здравите взаимоотношения, надеждните контакти могат да бъдат мост към постигане на вашите цели. 

ОВЕН 

През тази седмица запазете темпото от предходните дни, в които имахте успех.  Луната е намаляваща, действията се насочват към стабилизиране и запазване на създаденото. Вие сте силните на деня, можете да направлявате събитията и да движите живота си в посоката, която сте избрали. Ще бъдете сигурни, че се движите във вярната посока според  резултатите, които продължават да идват към вас. Тези, които са постигнали стабилност в своето кариерно развитие, могат да насочат  повече усилия към себе си, към своето себеосъществяване, рекламиране и обновяване на дейността. Марс, вашата водеща планета ще остане във вашия знак до 9-ти юни. Всяко действие в правилната посока, съобразено с приоритетите ви, ще ви носи добри резултати в следващите месеци, години. През тази седмица преразглеждането на договорни отношения, усвояването на нова информация, разяснителните разговори  ще бъдат  изключително ефективни за вас. Преодолейте вашата импулсивност, избягвайте прибързани решения движете се в посока сигурност и запазване на придобитото. Тези от вас, които са положили усилия и повече труд в своята дейност през минал период могат да разчитат на по-добри финансови резултати.  

 ТЕЛЕЦ 

Тази седмица и събитията, които ще се развиват в нея са продължение на предходната, но с допълнителни елементи на изненади и внезапно възникнали ситуации. Водеща тема за повечето от вас сега е финансовото ви състояние, на което можете да повлияете най-силно на този етап от живота си. До 6-ти юни, 2025 г. Юпитер ще транзитира през знака Близнаци, той попада във вашият дом на парите, ценностите, приоритетите. В движението на звездите всичко е закономерно: в продължение на една година Юпитер транзитираше през вашият знак и вие имахте възможността да започнете нещо ново. Сега влизате в годината, в която ще берете плодовете от това, което сте направили досега. Можете да направите съществени подобрения в този сектор от живота си ако сте инициативни и насочвате енергията си в посоката, която искате. Важни и определящи и през тази седмица, освен темата финанси, ще бъдат и теми,  свързани с вашите приоритети, ценности, притежания, себеоценка. Тези теми ще продължават да бъдат изключителен фокус за вас, да търсите вид подкрепа, нови решения. Не са изключени нови идеи, предложения и възможности. Ако все още нямате яснота какво да предприемете, през следващите две седмици ще има доста осветляващи ситуации, които ще ви помогнат да направите нови избори.  

БЛИЗНАЦИ 

Силна седмица за вас, в още по-голяма степен можете да въздействате и да повлияете върху събитията. Това е вашето време, вашият звезден миг. Най-благотворните планети: Слънцето, Венера и Юпитер в допълнение и Меркурий, който е ваш планетен управител транзитират през вашият знак Близнаци. Вие владеете енергията и направлявате събитията. Знанието, информацията са най-ценният инструмент, по рождение вие имате достъп до нея. Бъдете активни в света на словото и знанието, взаимодействайте, мислете, поставяйте нови цели и създавайте нови контакти. Информацията и предложенията сами ще ви намерят, достатъчно е да бъдете отворени към тях. В продължение на година ще имате възможността да започнете нещо ново, повлияни от силната подкрепа на Юпитер, която усещате - макар и слаб в този знак, той е могъщ. По-подходящ момент за нови начинания е след Новолунието в Близнаци или след рождения ви ден, когато започва новата ви соларна година. Магнетични, чаровни и общителни, с лекота можете да влияете, да постигате това, което искате. Необходимо е да бъдете активни, да изразите  ясно своята позиция, да защитите интересите си. Ще имате чудесни възможности да преразгледате отношенията си, да създадете нови партньорства, да стартирате нови обучения или вие самите да започнете да преподавате. Може  да поставите ново начало в своя живот, а стилът ви, уменията ви, знанията ви и придобитият от вас опит ще помогнат на мнозина. Ориентирайте се в целите си и бъдете последователни в действията си. Получавате нови предложения, свързани с инвестиции или възможности за подобряване на финансовото ви състояние. Повишената ви лична и социална активност ще ви гарантира успехи през този и следващите месеци. 

 РАК 

Вашата социална активност е висока. Луната е намаляваща, а в първите дни от новата седмица фокусът ви ще бъде свързан с теми, които са се активирали от преминалото пълнолуние. По-голяма част от събитията се движат повече по инерция, очаквайте резултати от положените  от вас до този момент усилия. Това могат да бъдат награди, парични бонуси, които ще ви подействат вдъхновяващо и обогатяващо. Транзитиращите през знака Близнаци планети активират много нови възможности към вас, ще се наложи да избирате. Ценете високо и инвестирайте време в ценни връзки с хората,  които допринасят за благоденствието ви. Средата ви на съществуване се променя, приятелският кръг също, а това от своя страна може да внесе обрати в плановете ви, свързани с развитие в бъдеще. Ако се чувствате изморени, то оттеглянето от обичайният ви начин на живот, обръщането навътре и изследване на дълбините на подсъзнанието ви ще ви помогне да осъществите връзка с вашата интуиция, а резултатът ще бъде избор на вярна посока. Транзитиращият в Близнаци Юпитер попада в дома на оттеглянето и подсъзнанието. Време за подготовка, натрупване на енергия, за да можете, когато Юпитер премине в знака Рак да поставите ново начало в живота си. 

 ЛЪВ 

От тази седмица в още по-голяма степен ще усетите положителното влияние на звездите. Транзитиращите в знака Близнаци планети са в хармония с вашия слънчев знак. Отпускане и лекота, това е енергията, чието благотворно влияние се активира през тази седмица. Можете да се възползвате от енергията и да я насочвате съзидателно. Лесно ще можете да се справите с повишена конкуренция, да завоювате по-престижни позиции, да се докажете в колектива, в който работите. През тази седмица е възможно да се активират неочаквани ситуации, но и нови възможности свързани с работата ви или ежедневието ви. Бъдете максимално внимателни, не бързайте, овладявайте своята импулсивност. Избирайте къде и в какво ще влагате енергията си. Движете се интуитивно през събитията. Среща с приятели или с хора със сродни на вашите интереси ще ви подейства успокояващо. Юни е месецът, в който се чувствате вдъхновени, до вас достигат нови хора, нови идеи, мечтаете и създавате своето бъдеще.  

 ДЕВА 

Силна седмица най-вече за професионалното ви развитие. В продължение на една година Юпитер в Близнаци ще създава благоприятни предпоставки за растеж и разширяване на вашата кариера. От миналата седмица  пред вас се отвориха нови възможности, свързани с работата ви или кариерата. Структурните промени, които сте започнали, ще продължават да се развиват. Активират се благоприятни възможности, които ще ви накарат  да преразгледате дейността си, да обмислите нейното развитие в бъдеще, възможности за разширение извън пределите на страната, нови варианти или повишение. Тази тенденция през настоящата седмица ще бъде фокусна. В друг вариант  някои от вас ще бъдат заети с планове, свързани с пътешествия и почивки, а други ще им се наслаждават още през текущата седмица. Възможни са  внезапни обрати и изненади, предложения, които ще повлияят върху вашите цели или планове за развитие в бъдеще. Радвате се на богатството на информационния поток. Седмицата е подходяща  за подписване на договори, преразглеждане на сделки, водене на преговори, подреждане на документация или усвояване на важна информация. 

 ВЕЗНИ 

Месец юни започва с неочаквани предложения и изненади. Съвпадът на Меркурий и Уран, който е в последния ден на месец май ще активира внезапна  промяна в живота на някои от вас. През седмицата ще имате възможност да разчупите границите на възможното като демонстрирате висока квалификация, приложите натрупани знания и опит, които могат да ви отредят по престижни обществени позиции. Лесно ще се справите с  повишена конкуренция или да заемете лидерски или по-високи обществени позиции.  Периодът е отличен да направите пробив в професионалната си реализация и кариерно развитие, можете да разчитате и на доза късмет в това направление. Изясняването на позиции, обединяването на идеи и цели ще подейства положително на вашите финанси. Енергетиката на планетите в знака Близнаци  активира чудесни възможности, чрез които можете  да разширите хоризонтите си на развитие, да разчупите границите, да се обучавате  или следвате мечтите си. Възможностите, които идват към вас са  свързани с нови контакти, идеи, информация или пътувания.  През тази седмица можете да работите върху вашата себеизява, нов имидж или да  направите реклама на дейността си. Отделете време и преразгледайте приоритетите си.   

СКОРПИОН 

Събитията през тази седмица ще следват посоката, която сте предприели през предходните две седмици. Много от представителите на вашия знак се намират във важен трансформационен период. Можете да насочите вниманието си към постигане на стабилност в резултатите и увеличаване на финансите. През седмицата ще има събития, които отново ще поставят на проверка вашите умения, свързани с постигането на  баланс и компромиси, търсене на нови решения. Полезни ще бъдат разяснителните разговори, преговорите, подписването на документи. Планетните влияния продължават да поставят акцент върху въпроси, засягащи общи финанси и взаимоотношенията с вашите партньори лични или делови.  Ще търсите решения на проблемите, които са натрупани от изминал период на взаимодействие. Повод за допълнително напрежение могат да бъдат казуси, свързани с уреждане на имотни въпроси, премествания, преобразования в дома и семейството. Седмицата ще бъде благоприятна в посока осъществяване на работни пътувания, делови срещи и взаимодействия. Ще можете лесно да намерите решение дори и за най-заплетените казуси. Действайте бързо, бъдете последователни, следвайте целите си и успехът ви е сигурен.  

 СТРЕЛЕЦ 

Динамична, активна и наситена със събития седмица. Възможно е в първите дни все още да сте под влиянието напреминалото пълнолуние във вашия знак Стрелец. Допълнително при вас се активираха и ще продължават да се случват неочаквани събития, които ще изместват фокуса ви. Успех ще постигнете ако следвате основните си цели. Още в началото на седмицата ще имате възможност да организирате добре своя бизнес, а ако управлявате правилно времето си ще имате възможност да се заемете с това, което наистина ви харесва да правите. Среща с нови хора ще ви помогне да разширите сферите си на влияние. Друга тема, която ще продължи да се развива през целия  месец това са взаимоотношенията ви с вашите партньори в личен и делови план. Възможни са тенденции за създаване на нови партньорства, но също така и изчистване на недоразумения в съществуващите. Обединяването на целите, постигането на компромисни решения ще се отрази положително на вашите общи финанси.  

 КОЗИРОГ 

Социалната ви активност е висока, най-вече за собствениците на самостоятелна дейност. Водеща и през тази седмица е темата, свързана с професионалната ви реализация. Транзитиращите планети в знака Близнаци ви дават неограничени възможности в сферата на идеите, информацията, взаимодействието, образованието. В продължение на цяла година ще можете да направите важни преобразования, както във вас самите така и  във вашата дейност. Сега имате възможността да направите структурните промени, за които се подготвяте от дълго време. Бъдете активни и взаимодействайте, подписвайте договори и споразумения, създавайте нови контакти, всичко това ще окаже положително въздействие в работата ви, взаимодействието в колектив. Ако имате нарушени взаимоотношения с вашите колеги сега можете да ги възстановите. Можете да разчитате на вашият креативен и изобретателен начин на мислене, да извоювате или защитите собствени позиции. По този начин ще се справите с повишената конкуренция. Темите, свързани  с вашата финансова стабилност, стабилизирането на партньорски взаимоотношения ще търпят съществена трансформация и промени и през тази седмица.  

 ВОДОЛЕЙ 

Динамична седмица, важни промени и неотложни трансформации.  Седмицата е подкрепяща ви във воденето на  преговори, създаване на контакти, взаимодействия,  за усвояване на нова информация, и  преразглеждане на договорни отношения. Събития от изминал период ще изискват вашият креативен подход. Стъпките, които ще предприемете сега, изборите, които правите ще се развиват до края на  годината. Седмицата е подходяща да изчистите недоразумения с членове на вашето семейство, казуси, свързани с имоти или подобрения в дома. Периодът продължава да бъде силен за собствениците на бизнес, творците, спортистите. Имате чудесна перспектива за развитие, реална възможност да сбъднете своя мечта. В друг аспект имате достатъчно време за себе си, за любими занимания, хора, вашите деца. На работното си място имате възможност да блеснете, да покажете своя потенциал, заслугите ви да бъдат оценени.  

 РИБИ 

Събитията през тази седмица се движат по инерция според зададената посока от предходната. Бъдете внимателни в първите дни като избягвате провокации, импулсивно взети емоционални решения, рискове, свързани най-вече с вашите финанси. Доверете се на силната си интуиция, избягвайте прибързаните решения. Лесно ще се справите с повишената конкуренция или конфликтни ситуации, възникнали на работното ви място. Бъдете дипломатични и толерантни, водете разговори, преговаряйте за интересите си. През тази седмица ще имате възможност да преразгледате целите си, свързани с развитието ви в бъдеще, да ги подредите, за да може след новолунието на 6-ти юни да пристъпите към конкретни действия. Друга водеща тема е домът и семейството. Ако са възникнали недоразумения между вас и членове на вашето семейство в миналото, сега вие ще имате възможност да ги изчистите, да хармонизирате връзките си. Поводи, свързани с радостни събития, ще обогатяват преживяванията ви през седмицата. В друг вариант настройте се на вълните на любовта или вашите любими занимания.  

Успешна седмица на всички зодиакални знаци! 

Нина Ненова, астролог 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ