Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 9 юни

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 9 юни

Край и ново начало! Две са водещите астрологични събития:

  • Юпитер в Близнаци, който на 26 май премина в знака и предизвика сериозни размествания на пластовете в темите свързани с комуникацията, договорите, менталните процеси, образованието.
  • Новолуние в Близнаци на 6 юни. Всяко Новолуние отваря ново начало, нови шансове и възможности и създава силна активност към тяхното осъществяване. Всяко Новолуние подчертава значимостта на темите на знака, в който попада. Това Новолуние е определящо и задаващо посока за един по-дълъг период от време. То действа обновяващо и възстановяващо условията на живот. Променя мислите, влияе на комуникацията и ежедневните работни процеси.

Новолунието е най-важният астрологичен факт, който ще оказва влияние не само през настъпващата седмица, но и за целия лунен месец.

Седмицата ще бъде успешна за тези, които не изпускат от фокус набелязаните цели. Все още в голяма степен може да повлияете върху събитията ако правилно подредите своите приоритети. Последователността в действията ще ви помогне да постигнете успеха, към който се стремите. През цялата седмица ще се усеща благотворното влияние на Венера и Слънцето, които са в съвпад в знака Близнаци. Дните до 6 юни са подходящи за освобождаване на пространство за новата енергия, която идва с Новолунието в Близнаци.

ОВЕН

Новата седмица започва с нов импулс за действие. Това е последната седмица от транзита на Марс в Овен. И през тази седмица вие сте силните на деня, можете да направлявате събитията и да насочвате живота си в посоката, която сте избрали. Дали е вярна посоката, ще разберете по резултатите, които получавате. Тези, които са постигнали стабилност в своето кариерно развитие могат да насочат повече усилия към себе си, към своето себеосъществяване, рекламиране и обновяване на дейността, преразглеждане на договорни отношения или усвояване на нова информация. Първите дни от новата седмица са подходящи за финализиране на процеси, дейности и взаимоотношения. А след 6 юни задавате нова програма, може да започнете нова дейност. Това, което стартирате ще се развива най-малко още две години.  Възможностите пред вас са неограничени, радвате се на богатството на информационният поток. Важна тема е финансовата ви стабилност. Инвестирайте разумно. Очакват ви положителни емоции свързани с романтични преживявания.

ТЕЛЕЦ

Продължете с посоката или тенденциите, които се активираха от миналата седмица. В живота ви настъпват съществени промени. През тази седмица пет планети ще поставят силен акцент върху фокусна житейска тема: ценности, притежания, приоритети. Това е вашата основна тема. В продължение на една година Юпитер-планетата на щастието ще транзитира в дома на вашите финанси. Юпитер винаги дава в повече!! До Новолунието разчиствайте, финализирайте и приключвайте процеси и дейности, които сте започнали на по-ранен етап. Предложенията към вас са многобройни. Изберете тези, за които имате енергия и желание да развивате в бъдеще.  На 6 юни е Новолунието в Близнаци, което допълнително ще постави акцент върху важни теми в живота ви: финанси, ценности, притежания, приоритети. Чрез преразглеждане на тези теми ще можете да предприемете конкретни действия през следващата седмица. Време за нещо ново, различно, време за действие. От 9 юни Марс преминава в Телец.

БЛИЗНАЦИ

На 6 юни е Новолунието във вашия знак. То ще предостави нови възможности пред представителите на зодия Близнаци. Пет планети транзитират през знака, а най-щедрата планета Юпитер също е в Близнаци. В продължение на една година ще получавате неговите дарове, подкрепа, възможности. Това е годината на новото начало. За някои от вас най-вече тези, които са родени в първата и втората декада на знака през . тази седмица приключва една соларна година (започнала от рождения ви ден миналата година). От Новолунието ще поставите началото на следващата соларна година. За другите представители на знака соларната година започва от рождения ви ден. Дните след Новолунието и най-вече през  следващата седмица ще бъде по-подходяща за стартиране на нови дейности, подписване на договори, стартиране на проекти. През тази седмицата ще продължават да се развиват теми, свързани с обществения ви статус, имидж или  кариерно развитие, участие в групи, организации. Социалното ви положение е в процес на промяна и обновление. Влиянието ви в групата, организацията, колектива се усилва, но всичко това се случва в среда на повишена конкурентност. Бъдете внимателни в дните до Новолунието, избягвайте конфликтните ситуации. В периода до 6 юни преразгледайте отново съществуващи ситуации, анализирайте и преосмисляйте. Сложете край на дейности, които не ви носят успех или финансови приходи. Възможно е да дадете шанс на развитие на дейности от минал период. Използвайте усиленият информационен поток, проведете необходимите  разговори, които ще ви помогнат да вземете правилни решения за развитието и движението ви в бъдеще.

РАК

Макар, че тази седмица в повечето направления е заключителна, при вас се забелязва повишена активност. Това е последната седмица от транзита на Марс в знака Овен, а за вас той поставя акцент в темата кариера и социално развитие. Аспектацията на звездите е такава, че вие се радвате на увеличени сила, динамика, решителност в съчетание с невероятни възможности. В дните до Новолунието преразгледайте съществуващи позиции, предложения, идеи, възможности. Добре е вниманието ви през седмицата ще бъде насочено основно към кариерното ви развитие. Изяснете си ясно точно какво искате, всяка грешна стъпка ще окаже сериозни последици върху развитието ви в бъдеще. Насочете вниманието си към финализиране на проекти, дейности, договорни отношения. Тези от вас, които до момента са създали, развили или утвърдили позициите си на работното място са в период на разширение и стабилно социално положение. Новолунието в Близнаци, което е на 6 юни ще ви отвори нови възможности за развитие, разширяване на дейността или пренасочване на енергията към вашия вътрешен свят.

ЛЪВ

Тази седмица и събитията, които ще се развиват през нея са продължение на тенденции зададени през месец май.  Край и ново начало. Животът ви се променя, а заедно с него и водещи направления свързани с вашата кариера, партньорски отношения и планове свързани с развитието ви в бъдеще. Няма да липсват изненади и внезапни ситуации, които могат да разклатят присъщото ви спокойствие.  Ситуации от минали периоди, свързани с приоритетните за вас теми, които засягат социалното ви положение, кариерно развитие или брачни отношения, изглеждащи неразрешими до сега, могат рязко да се променят. Вашата задача е свързана с това да се  възползвате от създадената енергия, повишените сила, ентусиазъм  и да внесете обновление в живота си.  Подходът и крайният резултат зависят от вас. Все още можете да сложите край в направления или партньорства, които са изчерпали своето предназначение. Новолунието в Близнаци активира вашият дом на приятелствата и бъдещето. Тези теми ще продължават да бъдат изключително важни за вас, да търсите вид подкрепа, нови решения или да интегрирате и развиете нови умения. Ако все още нямате яснота какво да предприемете през следващите две седмици ще има доста осветляващи ситуации, които ще ви помогнат да определите посоката. Някои от вас могат да се отдадат на заслужена почивка към далечна дестинация, която ще ви помогне да начертаете новата визия за живота си в бъдеще.

ДЕВА

Тази седмица е финална, предоставяща възможност за довършване на работни проекти, отговорности, договорни отношения и слагане край на дейности, които не ви носят положителни резултати. Новолунието в Близнаци, което е на 6 юни ще ви предостави възможност да обновите дейността си като направите структурни промени, започнете нещо ново или повишите своята квалификация. В продължение на една година Юпитер в Близнаци ще създава благоприятни предпоставки за растеж и разширяване на вашата кариера. Дните за активни действия в посока нещо ново са след 6ти юни. В друг вариант възможни са пътувания зад граница, които ще повлияят върху мирогледа ви или вашето развитие в бъдеще. Активира се важна тема свързана с взаимодействието ви с другите, в това число вашите партньори в личен или делови план. Постарайте се да си осигурите тяхната подкрепа.  Насочете усилията си към стабилизиране на съществуващото финансово положение с тенденция разширяване на дейността  и откриване на нови източници на доходи.

ВЕЗНИ

Динамиката, заложена от предходната седмица продължава. До голяма степен водещите събития ще идват към вас чрез другите, най-вече вашите партньори. Приоритетите ви и отношението ви се променят, финансовите отношения между вас също. В основата ще стои необходимостта от стабилизиране и фокусиране върху тези отношения, които ще дават сериозни градивни резултати в бъдеще. Тази седмица е определяща в посока на кои партньорства ще дадете шанс за развитие в бъдеще и на кои ще сложите край. За да можете да предприемете активни действия към нова посока след Новолунието в Близнаци от вас през тази се изисква решителност в посока определяне на приоритети и взимане на окончателни, кардинални решения. Енергетиката на планетите в знака Близнаци активира чудесни възможности, чрез които можете  да разширите хоризонтите си на развитие, да разчупите границите, да се обучавате  или следвате мечтите си. Възможностите, които идват към вас са  свързани с нови контакти, идеи, информация или пътувания. Провеждането на разговори с точните хора ще ви помогне да си изчистите и изясните ситуацията. Бъдете решителни, направете верните избори.

СКОРПИОН

Силна и динамична седмица, в която ще продължават да се развиват събитията от месец май. Месец май внесе динамика в живота ви чрез активиране на събития от минал период, които изискват вашите нови избори и решения. Тази седмица е финална, но в същото време предоставяща ви нови шансове. Новолунието в Близнаци ще ви предостави нови възможности свързани с подобряване на финансовото ви състояние. Всички предпоставки са налице, защото другите две теми, в които настъпва оживление и промяна от миналата седмица ви подкрепят в това направление. Под влияние на транзита на Марс, който е ваш планетен управител в знака Овен в основната ви дейност и работни процеси настъпиха динамика и активност. През тази седмица може да вземете окончателни решения свързани с основната ви дейност и взаимодействие в колектива. В отношенията ви с вашите постоянни партньори също настъпват благоприятни промени. Тези партньорства, които са се доказали с времето ще продължават да ви носят подкрепа и по-високи финансови общи резултати. Темата за финансовата сигурност и стабилност ще продължи да бъде активна до средата на лятото, но през следващите две седмици имате възможността в по-голяма степен да повлияете и насочвате събитията в тази посока.  

СТРЕЛЕЦ

Високата социална активност, множеството работни задължения ще продължават да ангажират вниманието ви и през тази седмица. Май месец още от самото начало задвижи важни процеси на промяна в живота ви, но през тази седмица ще се активират допълнителни, нови възможности. На 6 юни е Новолунието в Близнаци, което ще постави акцент върху вашите партньорски връзки и взаимоотношения.  Използвайте дните дотогава за довършване и финализиране на започнати проекти или за взимане на окончателни решения свързани с вашите партньори в личен или делови план. В продължение на година вашите партньорства ще се променят и ще търпят развитие. През тази седмица имате възможност да определите своята посока на развитие в бъдеще, да постигнете яснота относно позициите си, да поставите една нова основа, върху която ще надграждате. Пред тези от вас, които желаят да започнат собствен бизнес, творчески проект, дейност след 6 юни настъпва подходящият момент да предприемете активни действия в съответната посока.

КОЗИРОГ

Финална седмица, седмица на приключване и окончателни избори, но и насоченост към ново начало. Новолунието в Близнаци ще активира нови възможности, свързани с вашата основна дейност, взаимодействие в колектив, както  и промени свързани с начина ви на живот. Активно действие към започване на нова дейност, разширяване на съществуващата, нови възможности свързани с растеж и развитие, себеусъвършенстване и израстване. В продължение на цяла година Юпитер ще транзитира през вашия дом на работата. Новолунието в Близнаци ще постави началото на важни преобразования, както във вас самите така и  във вашата дейност. Сега имате възможността да направите структурните промени, за които се подготвяте от дълго време. Бъдете активни и взаимодействайте, подписвайте договори и споразумения, създавайте нови контакти, всичко това ще окаже положително въздействие в работата ви, взаимодействието в колектив.  Щастливи обстоятелства ще насочат вниманието ви към вашето семейство, взаимоотношения с членове на семейството, с вашите деца и любими хора. Планетните разположения  ви предоставят чудесна перспектива за развитие, реализиране на самостоятелни проекти или време лично за вас самите, любими занимания, дейности или хора. 

ВОДОЛЕЙ

В живота ви настъпват важни промени. През тази седмица пет планети ще транзитират в знака Близнаци, сред тях е Юпитер, който в продължение на една година ще ви подкрепя. Акцентът попада в една от най-любимите теми: самостоятелен бизнес, любов, романтика, творчество. Новолунието в Близнаци ще постави силен старт в съответните направления. Седмицата е подходяща за преразглеждане на договорни взаимоотношения, за водене на изяснителни разговори, възстановяване на нарушени взаимоотношения или слагане край на съществуващи, които са изчерпали своето предназначение. Информационният поток, който достига до вас е богат на идеи, възможности и предложения. Друга тема, в която настъпват благоприятни промени, вид обновление това са вашите дом, семейство, среда на съществуване. Новолунието в Близнаци ще предостави благоприятни шансове за развитие пред собствениците на самостоятелен бизнес, творците, политиците. Тези, които искат да започнат самостоятелна дейност ще могат да предприемат ефективни действия след 6ти юни.

РИБИ

Седмицата и събитията, които ще се активират през нея ви носят благоприятни шансове. До голяма степен вие можете да направлявате събитията в избраната посока. Въпреки благоприятните шансове все още се налага да изчакате с активните действия до 6 юни. Тази седмица е свързана с приключване на един етап и активиране на нови процеси. Седмицата е подготовка за преминаване на следващо ниво. Резултатите, който сте постигнали на работното си място и позициите, които заемате ви носят удовлетворение от вас самите. Новолунието в Близнаци ще насочи вниманието ви  към вашето семейство, дом, отношения с родители или членове на семейството. При някои желанието за усамотяване, да посветите част от времето за себе си, да се насладите на домашен комфорт и уют ще бъде водещо в търсенето на посока или зареждане.

Успешен период за всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ