Новият изцяло електрически градски SUV на Audi дебютира в България

Новият изцяло електрически градски SUV на Audi дебютира в България

Новият изцяло електрически градски SUV на Audi дебютира в България

Audi Q4 e-tron - най-новото попълнение в гамата електрически модели e-tron на Audi, както и първият компактен електрически SUV модел на марката направи снощи своя официален дебют на българския пазар. Моделът се отличава със своя авангарден дизайн, функционалност за ежедневна употреба, характерната за електрическите модели устойчивост и принос към околната среда, както и задължителните вече за преиум сегмента дигитални технологични решения.

Нещо повече, автомобилът създава напълно ново усещане за пътуване, тъй като сетивата на хората възприемат пътя, звуците, пейзажите и цялостното преживяване по различен начин. Приятна изненада е и високата му функционалност.

"Audi се превръща в модерен, устойчив доставчик на първокласна мобилност. Плановете на компанията са до 2033 г. постепенно да прекратим производството на модели с двигатели с вътрешно горене, а до 2050 г. да доведем емисиите до нулеви. Audi Q4 e-tron е символ на промяната, електрифицирайки всеки ден за едно по-устойчиво бъдеще.“ , сподели Маркус Татцер, изпълнителен директор на Порше БГ на специалното събитие за премиерата на автомобила, което се проведе в Национална галерия „Квадрат 50 .

[[{"fid":"376299","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":486,"width":730,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Маркус Татцер, изпълнителен директор на Порше БГ и Лъчезар Георгиев, бранд мениджър на Audi представиха концепцията и характеристиките на модела.

[[{"fid":"376297","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":489,"width":734,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Философията на Audi за електрификация на автомобилната индустрия, като израз на отношение към света и на прилагане на устойчиви и високоефективни решения, които вече са реалност, а не бъдеще оживя пред очите на гостите на събитието с помощта на специални светлинни ефекти и анимации.

Audi Q4 e-tron е вече на българския пазар и може да бъде поръчан в дилърската мрежа на марката. Първите продажби у нас вече са факт, като поръчките са предимно за автомобили с модификация Audi Q4 50 е-tron quattro. Цената на Audi Q4 e-tron започва от 87 275 лв. с ДДС. За модела има и специална лизингова оферта с преференциални условия при 777 лв. месечна вноска.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ