BILLA отвори 55-тия си магазин в град София

BILLA отвори 55-тия си магазин в град София

BILLA отвори 55-тия си магазин в град София

55-тия си магазин в София и 143 за страната откри днес  BILLA България. Обектът се намира на бул. Александър Стамболийски“ 247 в непосредствена близост до метростанция „Константин Величков“. Веригата инвестира 1 300 000 лв. в новия магазин, който се отличава със съвременно техническо оборудване, в унисон с най-актуалните тенденции за опазването на околната среда – висок клас хладилни витрини и модерно LED осветление.

Електронни етикети заменят традиционните и предоставят пълен набор от информация на потребителите за произхода, теглото, цената на всеки артикул. Благодарение на тях, всяка промяна в характеристиките и остойностяването на продуктите получава директно отражение на рафта. Касовата зона ще включва 3 стандартни каси за обслужване и една експресна, която гарантира бърз процес на организация на покупките.

Върху общата търговска площ от 465 кв. м., наред с разнообразие от любими макри, потребителите ще открият и прясно месо от родни производители с марка „Българска ферма“, свежи български плодове и зеленчуци „BILLA Градини“, отгледани по специална програма за ограничаване нивата на пестицидите, продукти от собствените марки на веригата – BILLA, BILLA Premium, BILLA Bio, Clever.

По повод откриването на новия обект в столицата, веригата зарадва посетителите и със специална брошура с богато разнообразие от предложения на достъпни цени.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ