Fibank стартира седмото издание на конкурса "Най-добра българска фирма на годината"

Fibank стартира седмото издание на конкурса Най-добра българска фирма на годината

Fibank стартира седмото издание на конкурса "Най-добра българска фирма на годината"

За седми пореден път Първа инвестиционна банка (Fibank) стартира конкурса си "Най-добра българска фирма на годината".

Мисията на надпреварата е да фокусира общественото внимание върху примерите за устойчив бизнес в България и да популяризира широко добрите бизнес идеи и практики. Тя цели да стимулира развитието на българското предприемачество и да мотивира фирмите в тяхната конкурентоспособност и иновативност.

Журито ще отличи компаниите, които показват стабилен растеж, възможности за справяне в конкурентна среда, потенциал за навлизане на нови пазари и прогресивни бизнес идеи. Задължително условие за участие е фирмите да имат български капитал, български мениджмънт и да представляват български бранд.

Членове на журито са водещи имена от бизнеса и медийните среди у нас: Чавдар Златев – Изпълнителен директор и член на УС на Fibank, Венелина Гочева – собственик и управител на Медийна група България, Лъчезар Богданов - управляващ партньор в "Индъстри уоч", финансистът Емил Хърсев, социологът Кънчо Стойчев - председател на "Произведено в България – съюз на малкия и среден бизнес", Йордан Матеев - икономически журналист и изпълнителен директор на Сдружението за модерна търговия – България и Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България и Македония.

Категориите, в които ще се състезават компаниите, са "Микро и малка фирма", "Средна и голяма фирма" и "Най-успешна българка в бизнеса - награда за женско предприемачество". Освен тях, както всяка година ще бъде присъдена и специална награда на публиката, която ще избере своя фаворит измежду включилите се в конкурса с пряко онлайн гласуване.

Фирмите, които желаят да участват в надпреварата, е необходимо да попълнят кратък електронен въпросник, който може да бъде намерен на сайта на конкурса

Заявки за участие ще се приемат до 7 октомври 2018 г.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ