18-годишно момче загина при спускане на водна пързалка в Приморско

18-годишно момче загина при спускане на водна пързалка в Приморско

18-годишно момче загина при спускане на водна пързалка в Приморско

Момче на 18 години е загинало, докато се е спускало от водна пързалка в аквапарк в Приморско. Младежът е застигнат от свой връстник, който го е ударил.

Второто момче е било прегледано в болница и освободено за домашно лечение, съобщи БНТ.

Двамата са били на почивка. Те са от Стара Загора и околностите. Решили са да отидат на аквапарк, започнали да се спускат по най-бързия улей. След като едното момче е потеглило, другото го е застигнало и го е блъснало. 

Линейка ги е откарала в Бургаската многопрофилна болница, но въпреки усилията на лекарите, 18-годишният младеж е починал, а другият е изписан за домашно лечение.

Инцидентът е станал около 15 часа в в курортния град, когато двамата младежи са се забавлявали по атракцията "Цунами". Според официалната информация единият се спускал с краката напред, а втория с главата, като се срещнали и сблъскали в улея. 

Иззети са видеозаписи от камерите в аквапарка, разпитват се свидетели. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Приморско. Започнало е досъдебно производство.

Аквапаркът не беше затворен вчера, той вечерта работи и като лятно кино. След трагедията тази сутрин аквапаркът продължава да работи и не е запечатан.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ