2050 лв. за деца на загинали от COVID лекари и учители събра благотворителният търг на МЕНИДЖЪР

2050 лв. за деца на загинали от COVID лекари и учители събра благотворителният търг на МЕНИДЖЪР

2050 лв. за деца на загинали от COVID лекари и учители събра благотворителният търг на МЕНИДЖЪР

2050 лв. набра благотворителният търг, организиран от МЕНИДЖЪР за подпомагане на деца, чиито родители – лекари и учители са станали жертва на COVID-19 при изпълнение на служебния си дълг. Аукционът се проведе онлайн на 2 септември, а в него се включиха компании, бизнес организации и частни дарители.

Те откупиха всички предложени в наддаването 10 картини на студенти от Националната художествена академия, вдъхновени от Третия обществен разговор „Щастието на нацията“, състоял се по инициатива на МЕНИДЖЪР през м. юни тази година.

Зад нашата кауза „Да продължим заедно пътя на доброто“ застанаха и дариха средства (представени по азбучен ред):

Геновева Петрова, основател и изпълнителен директор на Remix; Дарина Георгиева и Елена Матеева от името на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН;  Делион OOД; транспортно-логистичната компания „Мувио Лоджистикс“ ЕООД; брандът на Нестле България - „Нескафе 3 в 1“, който трайно подкрепя през различни инициативи изкуството и младите таланти на България; Нели Найденова, старши Бранд Мениджър - Nescafe Mixes в Нестле България АД; Цветан Бешевишки, управител на Мувио Лоджистикс ЕООД и Делион ООД.

Всеки от дарителите преведе средствата за откупените картини директно по банковата сметка на фондация ЗА ДОБРОТО, която се ангажира да осигурява образователни стипендии до навършване на 18-годишна възраст на деца на лекари и учители, загинали от коронавирусната инфекция по време на изпълнение на служебния си дълг.

Фондацията подкрепя 23 деца, най-малкото от които е на 3 години, сподели в началото на търга Кремена Кунева, която е един от основателите на благотворителната организация. Тя благодари лично на всички дарители, че са отворили сърцата си за децата, загубили най-свидното, свой родител.

Всички, които искат да продължат подкрепата си за тях, могат да го направят чрез дарения по сметката на фондацията:

Райфайзенбанк България ЕАД
BIC: RZBBBGSF
IBAN: BG91RZBB91551012773591
За Фонда за Децата на герои

А МЕНИДЖЪР ще продължава да приобщава все повече хора и бизнес организации към два от най-важните разговори за обществото ни и постиганите заедно успехи, които ни водят напред – за щастието на нацията и за пътя на доброто!

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ