За тежко болните деца е „Българската Коледа” тази година, подкрепете я!

За тежко болните деца е „Българската Коледа” тази година, подкрепете я!

За 16 поредна година инициативата под патронажа на президента „Българската Коледа” ще подпомогне болни деца и лечебни заведения. Символичният старт на кампанията бе даден от Румен Радев в Стара Загора.

Тази година „Българската Коледа” е в подкрепа на децата с тежки заболявания, съвременна апаратура и комплексни грижи.

 „Усилията ни тази година са насочени в помощ на деца с тежки заболявания и увреждания. Резултатите от новите медицински технологии и методи стават все по-добри, но има редица заболявания, където това е недостатъчно, където трябва едно продължително лечение, където трябва социална подкрепа”, каза президентът Румен Радев.

Възможните начини да подкрепите каузата „Българската Коледа“ е като:

  • Изпратите SMS на кратък номер 1117 за М-Тел, Vivacom и Telenor. С всеки SMS дарявате 1 лев на дете в беда. За абонати по договор стойността на един SMS е 1 лв. За потребители на предплатени услуги на всички мобилни оператори стойността е 1,20 лв. с ДДС. 
  • Се обадите на номер 09001117 за фиксирани абонати на Vivacom и Mtel. С всяко обаждане помагате с 1 лев на дете в беда. Стойността на всяко обаждане е 1 лв. 
  • Направите банков превод на: Получател: БНТ, за „Българската Коледа“; IBAN: BG13UBBS80023300186210; BIC код: UBBSBGSF; Банка: Обединена българска банка. 
  • Дарите по интернет чрез ePay.bg. Необходимо е да имате регистрирана в ePay.bg банкова карта или микросметка. За дарение чрез микросметка не се начисляват такси. При дарение чрез дебитна или кредитна карта ще ви се удържи автоматично такса за транзакцията според тарифата на банката - издател на картата. Можете да използвате и международна кредитна карта.

Повече подробности можете да прочетете ТУК.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ