Лили Иванова тръгва на национално турне в 27 града

Лили Иванова тръгва на национално турне в 27 града

Лили Иванова тръгва на национално турне в 27 града

Лили Иванова даде начало на продажбите на билети за своето мащабно турне, което ще премине през 27 града от 14 април до 4 декември тази година.

Обиколката на певицата и бенда ѝ ще започне от нейния роден град Кубрат в разградско и до края на юни ще продължи в Северна България, преди да се отправи към Пазарджик в средата на юли, а след това и към летните театри на Бургас, Варна и Созопол. След това постепенно поема на юг към Сандански и Благоевград. Крайната точка е „Арена Армеец“ в София 10 години след първия ѝ концерт в залата.

 

„Турнето ѝ ще премине както през познати концертни зали и градове, така и през градове, в които ще изнесе концерти за първи път от десетилетия насам“, поясняват организаторите.

В графика е включена по една дата във всеки от посочените градове, а началото на повечето концерти е от 20:00 часа. Цените варират от 40 до 60 лева за едно място.

По-рано през февруари певицата пусна и свой онлайн магазин с името LI, в който освен албумите си продава и снимки с автограф, аксесоари, както и лимитирана серия ключодържатели, флаш памет и колекции с музиката си.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ