Вижте къде спират кранчето в столицата на 11 юни

Вижте къде спират кранчето в столицата на 11 юни

Вижте къде спират кранчето в столицата на 11 юни

На 11 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Гюешево“, жк. „Сердика“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Гюешево“ между ул. „Камен Андреев“ и ул. „Три уши“; бул. „Инж. Иван Иванов“ между ул. „Три уши“ и бул. „Александър Стамболийски“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гюешево “ на ъгъла с ул. „Батолова воденица“.
 
На 11 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 5, ул. 30, ул. 8 и ул. 32.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 5 на ъгъла с ул. 10.
 
На 11 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателни кранове в кв. „Бусманци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул." Асен Игнатов“, ул. "Родината", ул. "Татарски път", ул. "Гълъбец", ул. „Д-р Иван Стаменов“, ул. „Вучко Игнатов-Даскала"; ул. „Перуника“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Генерал Йосиф Гурко“.           
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вучко Игнатов – Даскала“ на ъгъла с ул. „Ловджийска“ и на ул. „Перуника“ № 14.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ