Временна организация на движението в София заради нови ремонти

Временна организация на движението в София заради нови ремонти

Временно се затваря за движение участък от платното на бул. „Драган Цанков“ заради строителни дейности по пешеходен мост, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 00.00 часа на 5 август до 24.00 часа на 25 август се забранява влизането на пътни превозни средства по източното платно на бул. „Драган Цанков“ на 22 метра след кръстовището с ул. „Лъчезар Станчев" в участък от 72 метра. Движението ще се извършва двупосочно в по една лента по западното пътно платно на булеварда в обхвата на строителната площадка. Промяната в организацията на движение се налага във връзка със строителни дейности по обекта пешеходен мост по бул. „Драган Цанков“ при ул. „Николай Хайтов“, изпълнявани от „МОСТРЕМОНТ 98“ООД. 

Въвежда се временна организация на движение във връзка с ремонта и на бул. „Владимир Вазов“. От 00.00 часа на 5 август до 24.00 часа на 14 август се забранява влизането на автомобили в двете посоки по пътното платно на бул. „Владимир Вазов“ от моста „Чавдар“ до ул. „Злетово“. Движението на пътни превозни средства ще се извършва двупосочно по пътното платно от моста „Чавдар“ (нов) до ул. „Злетово“. 

От 8.00 часа на 7 август до 24.00 часа на 24 август се забраняват и влизането на пътни превозни средства по ул. „Веслец“ между ул. „Св. св. Кирил и Методий“ и ул. „Веслец“ 40. В същия участък се закриват временно местата за паркиране. Промяната в организацията на движение сe въвежда във връзка с реконструкция на топлопроводни отклонения. 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ