Няма нужда вече да тичате до банката - ОББ пуска "Видео банкер"

Няма нужда вече да тичате до банката - ОББ пуска Видео банкер

Времето е пари, разстоянието - препятствие! ОББ, част от белгийската КВС Груп решава и двата проблема с нова услуга на пазара - "Видео банкер". Тя ще е достъпна през всяко устройство – смартфон, таблет, десктоп, чрез използването на стандартни за потребителя интерфейси и ще позволява на клиентите да осъществят среща с консултант и да обсъдят съвместно в реално време текущи въпроси и теми, без да се налага да посещават клон на банката. В първата си фаза проектът е достъпен за фирмени клиенти (микро, малък и среден бизнес, както и корпоративни клиенти), опериращи на територията на София, а в края на месец септември услугата ще бъде активна и за фирмените клиенти на ОББ от цялата страна.

Проучване, проведено от ОББ преди въвеждането на новата възможност за отдалечено общуване, показва, че близо 84% от клиентите на банката одобряват идеята и смятат въвеждането ѝ за отлично решение, което спестява време. С видеобанкирането, клиенти и специалисти, могат отдалечено да работят по документи, да споделят екрани и организират конферентни видео разговори, включително с експерти от KBC груп в България.

Сигурността на връзката се гарантира от водеща в световен мащаб платформа за видео срещи, която осъществява контакта между експерт и клиент и позволява E2E криптиране, уточняват от ОББ. Съобразявайки се с желанието на своите клиенти, ОББ няма да извършва запис да видео срещите за бизнес клиенти, в случай че не се изисква регулативно.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ