Съоснователят на PayPal съжалява, че не инвестира достатъчно в биткойн

Съоснователят на PayPal съжалява, че не инвестира достатъчно в биткойн

Съоснователят на PayPal съжалява, че не инвестира достатъчно в биткойн

Съосновател на PayPal и Palantir Питър Тийл заяви, че има чувството, че не е инвестирал достатъчно в биткойн, след като най-популярната криптовалута в света достигна нов исторически връх, преминавайки прага от 66 хил. долара, предаде Си Ен Би Си.

По време на събитие в Маями, само няколко часа, след като криптовалутата достигна новата си рекордна цена, Тийл се пошегува, че човек „просто трябва да си купи биткойн“, преди да добави „че чувства, че не притежава достатъчно от дигиталната валута“.

Неговите коментари идват на фона на отявлената подкрепа за биткойна от други милиардери, включително главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск и съоснователят на Twitter Джак Дорси.

Тийл казва, че единственото му колебание около биткойна е произтичало от това, че той го е смятал за „тайна, която вече всички знаят“, пише Блумбърг. Днес обаче той заяви, че „изглежда все още може да се счита за тайна“.

Той обаче не е сигурен дали точно сега е добър момент за инвестиране.

„Не знам дали трябва да вложите всичките си пари при цена на биткойна от над 60 хил. долара“, коментира Тийл.

„Самият факт, че е над 60 хил. долара, обаче е изключително обнадеждаващ знак. Това е най-честният пазар, който имаме в страната, и той ни казва, че старият решим ще се взриви“, добави съоснователят на PayPal.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ