Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 декември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 декември

Това  е последната активна и динамична седмица за 2021г. Основната линия е свързана с тенденциите и събитията, започнали през миналата седмица. Растяща Луна и предстоящо пълнолуние в края на седмицата предопределят събитията и действията, които ще се активират през седмицата да се развиват през първата половина на 2022г.

Каквото се започне на растяща луна и в дните, когато тя е пълна, ще се развива и разширява. В този смисъл, седмицата е подходяща за стартиране на нови дейности и проекти.  След 19 декември Венера, планетата, отговаряща за финансовите потоци, сделките, взаимоотношенията, партньорствата преминава в ретроградно движение, което ще продължи до 31 януари 2022 г.

В този период в ретроградно движение ще премине и Меркурий, което ще трае от 14 януари до 5 февруари догодина. В обобщение тези факти определят настоящата седмица като изключително благоприятстваща новите начинания и активните действия.

Още първите дни на седмицата, когато Луната транзитира в знака на действията и лидерството Овен са подходящи за конкретни действия в избраната посока.  Водещи ще бъдат теми, свързани с икономиката, социалното дело, финансовата стабилност. Необходим е анализ на изминалия период, усвояване на ценен опит и преход към нови, по-прогресивни структури.

Последните дни от седмицата ще поставят акцент върху теми под знака на информацията и нейната надеждност, образованието, чуждестранните инвестиции, търговската дейсност, пътуванията и комуникацията.

ОВЕН

През тази седмица вие владеете ситуацията. Важно е да бъдете активни и да насочите огромния заряд, който притежавате в правилните цели. Продължете с тези действия, които ви носят положителни резултати. Все още имате възможност да стартирате нова дейност или проект. Важно е да започнете, а от следващата седмица и до края на месец януари през новата 2022 г. ще имате възможност да внесете корекции. Някои от вас ще се радват на по-добри финансови резултати от положени усилия през годината, творчески проекти и ефективни действия. Към вас идват нови възможности и предложения, доверете се на интуицията си кои да приемете и кои да отхвърлите. Освен кариерното ви развитие друга водеща тема е финансовото ви състояние и най-вече постигането на финансова стабилност. Тази тема ще бъде водеща за цялата 2022 г.така, че е възможно още  през тази седмица да  получите предложения или  идеи. Не са изключени повече разходи, свързани с вашата основна дейност или е възможно да проявите по-голямо разточителство около празниците. Все пак внимавайте и се разпростирайте според възможностите си.

ТЕЛЕЦ

Продължете с избраната посока от предходната седмица. От дълго време се готвите да направите промяна в живота си. При някои представители на знака неудовлетворението от определена ситуация е много силно. Ако сте наясно какво точно искате, сега през тази последна, ефективна седмица трябва да предприемете конкретни действия. Водеща е темата, свързана с вашето финансово състояние, както и уточняването на финансови параметри с вашите постоянни партньори. Все още имате възможност да постигнете добри резултати чрез компромисни решения или да се настроите да получите подкрепата на силни и водещи личности в живота ви. Сериозните трансформационни процеси ще продължат и през следващата година, така че ако сега не сте наясно какво точно искате, през 2022г. с преминаване на лунните възли в остта Телец-Скорпион, чрез определяне на приоритети ще можете да зададете посоката. За някои представители на знака почивката започва още от тази седмица. Отделете си лично време, за да преосмислите какво искате да осъществите през новата година.

БЛИЗНАЦИ

В първите дни от седмицата ще се наложи да положите максимални последни усилия за довършване на започнати проекти и поемане на отговорности в работен план. Активността ви в професионално отношение е повишена, а с нея и напрежението. Довършете най-неотложното, а в периода до края на януари 2022 г. ще имате възможност да внесете корекции. Важно е да бъдете последователни и целенасочени в действията си. Дните ви носят добри финансови възможности: нови източници на доходи или подобряване на финансовото положение чрез подкрепа от страна на вашите партньори. През тази седмица вниманието ви ще бъде насочено до голяма степен към вашите партньорски отношения в личен и делови план. Марс преминава в срещуположния ви знак Стрелец и ще активира необходимостта от конкретни действия, свързани с партньорски отношения. Избягвайте конфликтите, напрежението може да се повиши поради нерешени въпроси от миналото или поради различни гледни точки. Взаимодействайте в максимална степен, заложете на общуването, за да постигнете компромисни решения.РАК

Ако сте от тези представители на знака, които искат да сменят своето професионално поприще, то през тази седмица може да предприемете конкретни действия в тази посока. Периодът продължава да бъде ефективен за активни действия в професионален план. При родените в началото на знака са възможни повече стрес и конфликтни ситуации на работно място. Възможно е проблеми, възникнали в минал период отново да се активират. Конкуренцията ще се повишава. Към вас идват много нови предложения, но е необходимо да бъдете изключително внимателни при изборите си. Интуицията ви в подкрепа с вашата опитност ще ви показват посоката. През тази седмица преговаряйте, договаряйте и отстоявайте своята позиция. За родените в третата декада на знака настъпва период на сериозна трансформация във взаимоотношенията с вашите лични и делови партньори. Ако възникне напрежение между вас, направете всичко възможно, за да възстановите равновесието най-вече в тези партньорства, които са доказали своята стойност във времето.

ЛЪВ

Продължете с действията, които ви носят положителни резултати. Родените в началото на втората декада на знака са поставени пред необходимостта да вземат важни решения относно деловите партньорства, които се нуждаят от нов поглед и форма. През тази последна седмица на ефективните действия ще се наложи да бъдете в максимална степен активни. Това е време, в което на работното си място можете смело да покажете на какво сте способни, да изчистите спорове и конфликтни ситуации с колеги или шефове. Предоставя ви се възможност да поставите ново начало в областта на професионалното си развитие или начин на живот за по-дълъг период от време. Експериментирайте и приемете новото. Постарайте се да възстановите нарушената хармония  в семейството си като изчистите натрупани недоразумения.

ДЕВА

Две са важните теми, които се развиват в живота ви на този етап. Едната е свързана с вашата среда на съществуване, дом, семейство, уреждане на имотни въпроси. Втората е акцент за собствениците на самостоятелна дейност, проект, творците. През тази седмица ще се наложи да вземете важни решения, свързани с посочените сфери. Може да поставите началото на своите нови творчески проекти, да подобрите рекламата си, да разширите бизнеса си. До голяма степен ситуациите, които ще ви създават напрежение са свързани с работните процеси, в които все още има неизяснени казуси или договорни отношения.  Разговаряйте, направлявайте събитията. Добрата новина, е че ще намерите изход, мислите ви се подреждат, а с повече такт ще можете да проведете важни преговори, които ще стабилизират положението. Бъдете инициативни и се погрижете за стабилизиране и подобряване на финансовото си положение.ВЕЗНИ

И през тази седмица може да повлияте в посока конкретни действия към реализиране на вашите основни цели. Информационният поток, който достига до вас е богат на идеи и предложения. Важно е да бъдете активни, да взаимодействате, договаряте, да създадете нови контакти. В същото време се налага да го правите в среда на повишена конкурентност. Ако условията на труд го позволяват сега можете да заявите себе си, да договорите нови условия или заемете по-високи позиции. Конкретните действия от ваша страна ще повишат възможностите за по-добри финансови доходи. През тази седмица ще се активира необходимост да отделите повече време на приоритетни теми, свързани с родители, вашият дом и семейни отговорности. Изненади и сбъдване на мечти, неочаквани за вас предложения ще поставят едно добро начало за коледните празници. А наградите  и поощренията  за минал период са допълнителен бонус. Създават се добри тенденции за повишаване на вашите доходи.

СКОРПИОН

Вие продължавате да се радвате на голяма подкрепа от звездите. Намирате се в период на увереност, сила и ентусиазъм. Мотивът ви да успеете, там където другите не могат ви гарантира победа. Важно е да насочвате мощната енергийна вълна към основната си цел. Периодът все още е положителен за  подобряване на  финансовото ви положение. Богатството на информационния поток ви предлага много нови възможности. Доверете се на интуицията си и изберете тези, които ще ви гарантират стабилни доходи в дългосрочен план. Възможни са предложения, които крият рискове. Периодът е силно подкрепящ ви в сфера, в която вие сте изключително добри, това е комуникацията. В продължение на две седмици водещите събития ще гравитират около разговорите, срещите и договорните взаимоотношения. Ако през изминалия период са се натрупали неизяснени казуси с вашите членове на семейството, сега е моментът, когато можете да внесете хармония, а това ще ви осигури надеждна подкрепа.

СТРЕЛЕЦ

През тази седмица е изключително важно да действате, за да не пропуснете чудесните възможности, които получавате. Преминавате през слънчевия си период, слънцето все още е в знака Стрелец, а към него вече се присъедини и Марс. Тази седмица е последната, която е подходяща за поставяне на ново начало, започване на нова дейност или проект. Силата и ентусиазмът ви са заразителни, а с тях имате възможност да покорите света. Важно и определящо е да действате в посока вашите основни цели. Някои от вас преминават през сериозни събития, обрати и промени. Затваряте един период от около 18 г., но се отваря врата към нови възможности и промени. Чрез опита, който имате можете да преобърнете ситуацията в положителна и градивна. Предоставя ви се втори шанс. Периодът все още е  благоприятен за действия, свързани с подобряване на финансовото ви състояние. Можете да повлияете върху заемани позиции или  длъжности, да утвърдите себе си като личност и авторитет в колектива, в който работите.КОЗИРОГ

Меркурий, който вече е във вашия знак ще ви помогне с лекота да вземете решения, които ще ви придвижат напред. Ако имате нови идеи, свързани с вашето развитие в бъдеще или искате да започнете нов проект или дейност, то тази седмица е подходяща. Ако не сте готови, ще се наложи да изчакате до 5ти февруари 2022г. Отделете време и подредете приоритетите  и мислите си в посока, най-вече да си изясните целите за следващата година, която ще бъде естествено продължение на изминаващата. Тази седмица може да се разгледа като финална, това е времето, в която приключвате един едногодишен период. С преминаването на слънцето на 21 декември в знака Козирог ще се активира нов етап с нови възможности. Наред с неотложните работни ангажименти, личните ви връзки и партньорства преминават през сложен процес на трансформация. Налага се да преосмислите ценностите си.

ВОДОЛЕЙ

Седмицата и събитията в нея ще ви подкрепят в посока предприемане на действия за нещо ново, преобразуващо и поставящо ви на ново ниво на развитие. Същевременно средата ви на съществуване, приятелският ви кръг и вашите приоритети се променят. За лидерите на колектив или ръководители, заети в социални дейности седмицата предоставя добри възможности за движение напред. Същевременно конкурентността се увеличава, възможни са конфликтни ситуации, които изискват нови решения. Ще си осигурите успех ако водите изясняващи разговори, преговаряте за интересите си или привлечете на ваша страна съмишленици и авторитети. Възможно е към вас да се завърнат  процеси, свързани с минал период, които изискват нови отговорности или решения.

РИБИ

Седмицата е силна и подкрепяща ви в посока да поставите на ново ниво съществуваща ви дейност, кариера или да започнете нещо ново. Благоприятните шансове отново са на ваша страна, но освен тях съществуват реални възможности за вид награда, поощрение за положени от вас усилия. Периодът е подходящ да въздействате в максимална степен като зададете по-далечни перспективи на развитие най-вече свързани с професионалната ви реализация. Това е отличен период да внесете промяна в общественото си положение или да извоювате успехи, които ще утвърдя авторитета ви в колектив и то за дълго време. От вас се иска да бъдете отворени към конкретни действия. С преминаването на Юпитер планетата на щастието в знака Риби в края на годината дозата щастие и късмет за вас ще се увеличи.

Успешна седмица на всички знаци!

Нина Ненова, астролог

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ