Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 31 август до 6 септември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 31 август до 6 септември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 31 август до 6 септември

Седмицата предоставя подходящи условия за постигане на резултати в различни направления. Това е последна седмица за предприемане на активни действия в посока реализиране на намерения, желания и цели. От 6 септември планетата на действието и активността, Марс, ще забави своето движение, а от 9 септеври до 13 ноември ще бъде ретрограден. Ретроградното движение на Марс ще затрудни дейностите, свързани с нови начинания, много усилия, а малки резултати. Действията ни ще бъдат подложени на проверката на времето. Необходимост от преосмисляне, осъзнаване и поемане на отговорност към постъпки, връщане на ситуации от минал период с цел преработване и нови решения.

Силна и значима седмица в създаване, структириране и предприемане на правилните действия. Търсенето  на сигурност и добри финансови резултати ще определят целта и посоката на действията. В същото време е необходимо да се направи правилно разграничаване между илюзиите и реалността. Последните дни от седмицата ще бъдат силно повлияни от пълнолунието, което е на 2 септевмри. В дните около пълнолунието се засилват илюзиите и заблудите, не всичко, което блести ще се окаже злато. Ако се доверим на придобития опит от минали ситуации и не избързваме с преценките, ще избегнем разочарованията. Седмицата дава възможност за реализиране на добре обмислени планове и идеи.

ОВЕН

Основният фокус през седмицата ще бъде свързан с работните ви задължения, кариерно или социално развитие.  Ако усещате, че работните ви ангажименти отнемат голяма част от времето или са се увеличили, то в голяма степен заслугата е ваша, не се оплаквайте. Спомнете си, че това сте си пожелали. Конфликтните ситуации на работното ви място продължават, бъдете толерантни с колегите си и избягвайте пререкания с вашите шефове. С добра организация през тази седмица може да постигнете реализиране на цел, която сте си поставили преди време. В областта на финансите избягвайте  рисковете, премислете, преценете, консултирайте се преди да решите. През тази седмица  се опитайте да постигнете баланс в начина си на живот, намерете време и за себе си, погрижете се за здравето си като започнете нов хранителен режим или спортна програма.

ТЕЛЕЦ

Седмицата ви предоставя възможност да определите ясно своите бъдещи цели и да предприемете ефективни действия за тяхното материализиране. Периодът е силен и ефективен за тези от вас, които са постигнали стабилност в определени направления. Възниква необходимост да се фокусирате  по-силно върху въпроси, които са финансови, свързани с професионалната реализация или  кариерно израстване. С каквото се захванете, ще успеете, важно е обаче да бъдете инициативни. Ако сте определили приоритетите си, няма да ви бъде трудно. Силен период да разгърнете творческият си потенциал, да се развихрите в максимална степен в дейност, която ви носи удоволствие, в която можете да покажете себе си в най-добра светлина. Активна седмица за тези от вас, които имат собствен бизнес, за творците, политиците, спортистите. Тенденцията, която заложите сега, ще има дългосрочно отражение. 

БЛИЗНАЦИ

Ако сте от тези представители на знака, които се чувстват объркани, изгубили посоката или усещат неудовлетворение от начина си на живот, то  емоционалните  колебания, желанието ви за промяна се усилва и нетърпението ви се увеличават. Отворете съзнанието си към промяната, допуснете новото макар и неизвестно, да влезне в живота ви. Седмицата е подходяща за уреждане на съдебни дела, юридически казуси, за разширяване на бизнеса ви и дейстия в посока стъпване на чужди пазари. Насочете внимание към откриване на нови източници на доходи или стабилизиране на съществуващи. Добър период за обучения, провеждане на конструктивни разговори, в които да изложите своите позиции. През целия месец септември ще се наложи да разпределите енергията си в две направления: работни ангажименти и грижи, отговорности свързани с вашите дом, семейство, родители и отношения с тях.РАК

Седмицата е естествено продължение на предходната и процесите, които се активираха през нея. Как ще премине тя до голяма степен това ще зависи  в каква степен ще се съобразите с желанията на вашите партньори. Една част от събитията имат кармичен характер, проявени в областта на взаимоотношенията с вашите партньори: лични или делови. Ако в отношенията ви с тях имате трудности, то през тази седмица можете да проведете необходимите разговори. Заложете на добрият тон, толерантното  поведение, а желанието ви за хармония ще ви помогне да постигнете компромисни решения по спорни въпроси. Отделете повече време, за да стоплите отношенията и да запазите тези, които имат стойност за вас. Вложете повече усилия в първите дни от седмицата, отхвърлете повече работни ангажименти, а в дните около пълнолунието, избягвайте импулсивни и прибързани решения. Бъдете максимално внимателни при подписване на документи и сключване на договорни отношения. Обединете силната логика и интуиция в посока да постигнете това, което искате.

ЛЪВ

Ваканцията и времето за почивка приключи, активността ви и желанието за работа е повишено. Седмицата ви предоставя добри възможности в тази посока. Важна и основна тема през целия месец септември са вашите финанси и партньорски отношения, засягащи общи интереси и  финансови въпроси. Възможностите са различни - от активиране на нови източници на доходи до подкрепа от страна на влиятелни личности или партньори, а целта е постигане на финансова стабилност. Избягвайте необмислените финансови инвестиции, излишните рискове и скъпите подаръци. Можете да повлияете в положителна посока ако заложите на вашата креативност, творчески подход и активност. При някои от вас е активна темата, свързана с  промяна в начина на живот, нова посока чрез  подреждане на приоритетите. Ако нещата не се развиват според желанията ви, ще се наложи да направите промяна в подхода си или изискванията. Увеличава се необходимостта от  довършване на поети отговорности и ангажименти. Бъдете честни към себе си, открийте грешките си и ги поправете. Това, което успеете да постигнете сега, ще дава добри резултати в бъдеще. В дните около пълнолунието избягвайте силните емоционални преживявания. Погрижете се за физическото си здраве.

ДЕВА

Септември ви дава възможност да внесете промяна в живота си, да го подредите според визията, която имате за него. Самочувствието ви, увереността ви се увеличават, имате усещането, че ще се справите. Докъде сте стигнали ще разберете чрез отношението на другите към вас, това са вашите партньори, приятели, колеги. Провокации, съмнения и неясни ситуации ще има, но нека те не ви разколебават във вашите действия. Доверете се на вродената си акуратност, почтеност, интуиция сега е времето да осъществите и реализирате това, което искате. Дните около пълнолунието са критични за вас. Избягвайте конфликтни ситуации с вашите партньори, бъдете максимално открити, не правете предположения, може да се заблудите, не създавайте условия за ревност. Не позволявайте на чисто прагматични или финансови въпроси да застанат межди вас и близките ви, но не бъдете безгранично наивни.ВЕЗНИ

През тази седмица ще имате усещането, че късметът  не е на ваша страна. Нещо се обърква в последният момент или събитията не се развиват в посоката, която искате. От всяка ситуация, която се случва потърсете положителното. Всичко се случва с определена цел, а защо - ще разберете скоро. Ако се усещате на кръстопът или не ви е ясна посоката, посветете седмицата на себе си, на любимите си занимания и хора, почивайте повече или се заемете с личностно развитие. Промяна ще има, но все още имате да довършите задачи и отговорности, свързани с минали периоди, да си изясните какво искате. До голяма степен ще зависите от решенията на вашите партньори. С преминаването на Марс в ретроградно движение към вас ще се върнат ситуации от минал период, които изискват нови решения. Време за анализ върху случващото се, вид подготовка за избор на посока най-вече след рождения ви ден или новолунието във вашият знак.

СКОРПИОН

Възможно е вашата натовареност със служебни и работни ангажименти да запълнят голяма част от времето ви. За да избегнете емоционалните колебания, търсете баланса и разпределете енергията си в двете посоки. Седмицата дава възможност да насочите вниманието си към научаване на нова информация, водене на диалози или преговори по значими за вас казуси. Можете да подпишете важен договор или да договорите нови условия за себе си, но е необходимо да направите някакъв компромис. Конфликтността и напрежението в работния ви колектив са повишени. За да избегнете сериозни нарушения, трябва да бъдете диалогични, старайте се да получите вид подкрепа или да затвърдите позицията си.  Влиянието ви в група, колектив, организация се увеличава. Съществува добра перспектива  да реализирате своя идея, цел, мечта. Бъдете отворени към новото, различното, нестандартното. Възниква необходимост от преразглеждане на съществуващи отношения с вашите партньори. Сложността се увеличава от трудността да направите избор и да вземете правилно решение. Претеглете нещата и внесете баланс в живота си.

СТРЕЛЕЦ

Събитията през тази седмица ще следват избраната посока от предходната. Натоварен работен график, социална активност или повишени изисквания, свързани с кариерният ви статус. Месец септември е с повишени изисквания към работните ви процеси. Ако настоящата ви дейност не ви удовлетворява, насочете усилия да намерите нещо по-добро. Възможностите, които идват към вас ще ви помогнат да реализирате своите цели. В дните около пълнолунието ще се наложи да пренасочите вниманието си към вашият дом, семейство, родители или решаване на имотни въпроси. Напрежението и конфликтността са повишени. Не прибързвайте в решенията си, последиците могат да доведат до необратими събития. Изяснете целите си и действате според тях, така ще се предпазите от външните фактори, които лесно могат да ви отклонят от целта. Собствениците на бизнес трябва да бъдат максимално прецизни в инвестирането. Избягвайте необмислени или прибързани финансови  рискове.КОЗИРОГ

Силна седмица, през която ще можете да влияете на събитията, да водите и насочвате. До голяма степен ще бъде валидна максимата: „На всеки - според усилията!“. Някои от вас ще бъдат възнаградени за положени усилия в минал период във вид на парична награда, морално поощрение или нови възможности в кариерното развитие.  Бъдете прецизни, доверете се на придобитата опитност, определете целите си. Това, което сега заложите ще дава резултат най-малко една година. Бъдете смели, бъдете оптимисти и се освободете от ограниченията си. Действайте с размах, имате необходимите качества. В дните около пълнолуние избягвайте да взимате важни решения, внимавайте с подписването на документи, а ако пътувате, бъдете максимално концентрирани. Привлечете към вашата кауза, идея и вашите партньори или хора, на които знаете, че можете да разчитате. За родените през третата декада на знака, конфликтна зона остават темите свързани с вашето семейство, дом, родители и отношения или решаване на казуси свързани с имоти. Възможни са събития, които ще   доведат до сериозна промяна в начина ви на живот.

ВОДОЛЕЙ

Ярка и динамична седмица, една част от събитията ще предизвикат промяна, която ще зададе нова посока в приоритетите ви, а други  ще задвижат верижна реакция от събития, свързани с решения от минал период. Намирате се на кръстопът, който активира необходимостта от нови избори. Здравето ви е уязвима тема, така че с поведението си следвайте постигането на емоционално равновесие и баланс. Избягвайте стресовите ситуации и менталните безпокойства. Определете целите си, защитете интересите си и с всички възможни средства създайте спокоен микроклимат около себе си. Събитията, които ще се активират около пълнолунието, ще насочат вниманието ви към изграждане на стабилни отношения с вашите партньори, а това ще повлияе в положителна посока на финансовото ви състояние. Септември ви дава зелена светлина да подобрите вашето финансово състояние. Вариантите са различни: чрез решаване на имотни и наследствени казуси, или чрез подкрепата и помощта на вашите партньори. Активен период за уреждане на заеми, кредити или решаване на данъчни въпроси.

РИБИ

Септември отваря нови възможности пред вас, свързани с партньорските отношения. Нови перспективни връзки и контакти, активиране на нови отговорности или внасяне на промени в съществуващите отношения - сценариите са различни при различните представители. Първата седмица от новия месец се очертава да бъде силно емоционално оцветена от предстоящето пълнолуние във вашия знак. Отчетете факта, че сте по-емоционални, не бързайте с импулсивните  решения. Ако досега сте били в неудовлетворителни партньорства, вашата силна интуиция ще бъде водеща при взимане на решения. Положете усилия и обединете в една цел вашата интуиция и здрав разум. Разяснителните разговори, информацията и подкрепата на хора от близкото ви обкръжене ще ви подействат мотивиращо. Друга важна тема са вашите финанси, бъдете умерени в желанията си, избягвайте съмнителни сделки.

Успешен период за всички!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ