Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 6 до 12 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 6 до 12 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 6 до 12 юли

Спокойно можем да наречем тази седмица „точка на обрата“.

Сложна седмица, но в същото време изключително важна за довършване, отработване, преосмисляне, за да се изведе ситуацията на нов път. Поредицата от събития между звездите  ще определя фона и посоката. В първите няколко дни все още силно ще усещаме влиянието на Пълнолунието в Козирог (знак на отговорностите, кариерата, социалните структури) и Затъмнението. Активни са събитията, започнали от лятото на миналата година или пък от началото на тази - те очакват довършване и финализиране.

Марс е в силен знак, динамиката, липсата на толерантност, нетърпимостта към случващото се  увеличават. През цялата седмица двата планетни гиганта: Юпитер и Плутон ще бъдат в точен съвпад. Тази тяхна среща е за втори път през тази година. Първата среща постави началото на изолацията, която впоследствие беше придружена от глобална икономическа и политическа криза.

Какво да очакваме сега? Кулминация на започнатото, необходимост от решителни действия в една или друга сфера от живота на личностно ниво, но и на ниво държава, свят.

Старата форма на живот постепенно се заменя с нова. Ще има и трета среща, която е на 12-ти ноември - краят, но какъв ще бъде той?  Всичко зависи от „точката на обрата“, която е активна през цялата седмица - финална седмица след три затъмнения и все още ретрограден Меркурий.

ОВЕН

Вие сте в центъра на събитията не само през тази седмица, но и още дълъг период от време до края на годината. Събитията, които се активираха в живота ви от миналата година, ще очакват вашите решения, довършване и финализиране. През тази седмица можете да направите значителен напредък в тази посока. Ревизирайте, довършвайте и приключете задачи, свързани с основната ви дейност, кариерно развитие, отношения с шефове и социални институции. Марс, който преминава през вашия знак ви прави нетърпеливи, действащи прибързано, а в някои случаи и гневни. Ако искате добър резултат, контролирайте себе си и постъпките си. Ретрограден Меркурий ви предоставя прекрасна възможност да пренасочите енергията си към ремонтни дейности в дома или подобряване на отношенията с роднините ви. Използвайте времето да се подготвите за активно действие и поставяне на ново начало, което до голяма степен зависи от вас самите.

ТЕЛЕЦ

Движите се според посоката, която сте предприели в по-ранен период. До голяма степен действията ви са ограничени, а логиката отстъпва място на интуитивно взетите решения. Ако пълнолунието и затъмнението са предизвикали обрати или нарушения, постарайте се в максимална степен да въздействате. Активират се допълни процеси от началото на април, възможно е да промените плановете сиу свързани с по-далечно бъдеще. През юли месец е добре да отделите повече време за почивка и зареждане на енергийно ниво. Работата на вътрешно ниво ще даде добри резултати и на външно ниво. Очаквайте подобряване на финансовото положение, но все още избягвайте покупката на скъпи вещи и подписването на договори. През целия месец са възможни напрегнати разговори или конфликти между вас и колеги, приятели, роднини. Подбирайте средата си на взаимодействие.

БЛИЗНАЦИ

Събитията, които възникнаха през пролетта сега могат да претърпят съществена промяна. Имахте дълъг период за размисъл и възможност да вземете важни решения в определени  области. Съобразете факта, че сте по-разсеяни от обикновено, мислите ви препускат в различни посоки и трудно ги овладявате.  Бъдете максимално концентрирани, внимателни в общуването, възприемането на информация, подписването  на документи, избягвайте покупки на техника и скъпи вещи. Седмицата е с основна насока преосмисляне на съществуващата  ситуация във вашите партньорски отношения, лични и делови. Подреждайте приоритетите си според това, което ви е необходимо на този етап в живота ви, според вашите желания и стремежи. Преразгледайте възможностите, използвайте информацията и натрупания опит досега, проведете необходимите  разговори, които ще ви помогнат да вземете правилни решения. Отворете се към това да получите подкрепата морална или материална на влиятелни личности или на вашите партньори. Благоприятен период да вземете важно решение и да сложите край на нещо в своя живот, което от дълго време ангажира вниманието ви или времето ви, конфликтна ситуация или проблем. Погрижете се за стабилността на вашите финанси.РАК

Пълнолунието и затъмнението ще ви подействат емоционално и стресиращо. Първите дни от седмицата все още ще бъдат силно повлияни от активираните теми. Кулминацията  на  процесите ще продължи и през тази седмица. В максимална степен през тази седмица е необходимо да разрешите основни въпроси между вас и вашите партньори в живота, лични или делови. Неодразумения и конфликт на интереси между вас и  роднините ви. Изяснете си какво искате, направете необходимите компромиси и запазете тези отношения, които са стойностни за вас. Повечето ситуации са свързани с минали периоди, имате прекрасната възможност да ги разрешите по един нов и по-градивен начин. Социалната ви активност или работни ангажименти се увеличават. Периодът до края на годината е силен, той изисква вашата активност, смелост и правилни решения.

ЛЪВ

Събитията, които се активираха, имат една основна цел: да въведете баланс между работни задължения и почивка. Докато слънцето преминава през знака Рак, най-добрата идея е да се дистанцирате в максимална степен от ежедневните задължения, за да можете да възстановите силите си и да предприемете решителни действия след излизането на Меркурий от ретроградно движение. В друг вариант: емоционални преживявания няма да ви липсват, повод могат да бъдат отново задачи от минали периоди, свързани с вашата работа, увеличен обем от служебни задължения или конфликтни ситуации с колеги. Благоприятен период да приключите с отговорности и задължения от миналото, за да направите място за новото, което ще дойде в живота ви с Новолунието.  То е във вашия знак. През тази седмица се постарайте в максимална степен да въведете яснота между желанията  и действията, насочени към бъдещето ви. Разрешете конфликтните ситуации или заплетени проблеми чрез нов подход и толерантно поведение. Възможно е пред вас да се появят нови предложения и възможности за промяна на мястото ви на живеене. 

ДЕВА

До средата на месеца продължете с линията, в която се движите. Ретроградният Меркурий ще внесе акцент във  важни, но и разностранни  теми: отношенията с приятелите и с тези, които са ви близки до сърцето. Ще делите време и внимание в две посоки. Увеличава се необходимостта от постигане на равновесие между  планове, свързани с бъдещето ви, кариерното развитие и свободното време, лично за вас и вашите свободни занимания.   До вас продължават да достигат нови предложения и нови идеи, но това може да внесе известен хаос. През тази седмица довършете в максимална степен проекти и задачи от минал период, освободете място за новата енергия, а заедно с нея и новите възможности, които идват в живота ви. Задайте нова посока на процеси, които се активираха от пролетта.ВЕЗНИ

Намирате се в период на кардинална смяна на посоката ви на движение. Отваря се възможност за един по-дълъг период от време /при някои, до края на годината, за други и след това/, в който в максимална степен ще доказвате и изявявате себе си и това, което сте постигнали на личностно ниво. Толерантност, хармония, баланс и компромиси в разумни граници ще бъдат в основната ви линия на поведение, която може да ви гарантира положителен резултат. До този момент социалната ви активност, работни ангажименти и семейни задължения изискваха преразпределяне на енергията и вниманието ви. От миналата седмица, с преминаването на Марс в знака Овен се оформи още една важна тема - партньорски отношения, лични или делови, взаимодействие с другите. Ако усещате повишено желание да раздавате правосъдие и да размахвате шпагата, до голяма степен е възможно да загубите подкрепата на важни за вас личности. Седмицата е последна преди преминаването на Меркурий в директно движение, заемете се с проекти, които очакват окончателен финал.

СКОРПИОН

Силният прилив на енергия ще ви води към активност и желание за покоряване на нови хоризонти. Овладейте тази енергия. Това е последната седмица, в която е необходимо все още да спазвате посоката, определена от минал период, да довършвате и приключвате процеси, свързани с работни ангажименти или казуси, изискващи нови решения, информация и изчистване на отношения между вас и вашите колеги. Ако затъмненията са активирали допълнителни процеси, то през тази седмица ще се наложи да ги разрешавате по един нов, конструктивен начин. Работната ви площадка може да се превърне в бойно поле, за да избегнете големи нарушения или загуби избягвайте агресивното  отношение. В най-добрият случай погрижете се здравето си, взимете си почивка. Възползвайте се от опита, който имате, от силният  енергиен резерв и укрепете позициите си. Не изпускайте от внимание вашата основна цел, движете се според нея и  поддържайте равновесието.

СТРЕЛЕЦ

Запазете посоката и темпото. Желанието ви за нешо ново и вълнуващо се увеличи с преминаването на Марс в огнения знак Овен. Тази седмица е последната от периодът, свързан с довършване на поети ангажименти и проекти, но и подготовка за нещо ново. Затъмненията активираха необходимостта от решаване на задачи, диктувани вашите партньорства и финансови интереси. През тази седмица очаквайте развръзка. Избягвайте крайните решения, търсете компромиса и въведете стабилност в отношенията с партньорите си и в паричните потоци. Периодът не е подходящ за рисковани сделки, инвестиции, теглене на кредити, а по-скоро за покриване на стари задължения. Ретрограден Меркурий ще ви накара да потърсите вярната посока, в която да насочите енергията си по отношение на цели и планове за бъдещето. Възможно е странични ситуации да ви покажат пътя.КОЗИРОГ

През тази седмица вие ще можете да оказвате активно въздействие върху събитията. Първите дни от седмицата ще бъдат силно повлияни от събитията, които се активираха от Пълнолунието във вашия знак. Емоциите са силни, но и разрушенията могат да бъдат необратими. Ако сте от хората, които дълго време са били в неудовлетворителна ситуация, поставете граници и дайте воля на това, което усещате. Ясно заявете себе си и това, което искате. Взаимоотношенията ви с вашите партньори ще бъдат едно огледало, в което ще виждате вашето отражение. Довършвайте и финализирайте, запазете това, което е стойностно. Пренареждането на ситуации и отношения ще се развива в две посоки: работни взаимодействия и лични връзки и отношения. Канализирайте енергията чрез ремонтни дейности в дома. Възможни са конфликтни ситуации с членове на семейството ви.

ВОДОЛЕЙ

Най-добре ще се чувствате ако си вземете почивка, отделите време за себе си или насочите вниманието си към финализиране на проекти и ангажименти. Ситуации от миналото очакват вашите решения. Затъмненията и Пълнолунието ще поставят на проверката на времето вашата работа, взаимодействие със служители и колеги. Понякога  причината за случващото се в живота ни  се намира дълбоко в нас самите. Разрешете вътрешните си конфликти между това как искате и къде ви   харесва да живеете и това какво ви харесва да работите. Повод за допълнително напрежение през седмицата ще бъде увеличената ви активност в областта на контактите, информацията, преразглеждането  на договорни отношения, пътуванията. Бъдете търпеливи и толерантни, търсете компромисните решения. Постарайте се да получите подкрепата на вашите съюзници, работодатели.

РИБИ

През целия месец при вас са активни приятни теми: пари, любов, творчески дейности, деца. Ако сте послушали силната си интуиция, то Пълнолунието ще ви дари с моменти на щастливи мигове чрез реализиране на ваша мечта, сбъдване на идеал или прекрасни моменти с любимите ви хора. През тази седмица вие може да въздействате върху събитията. Активни сте в желанието си да работите и да подобрите финансовото си положение. Помислете за алтернативни източници на доходи, но не избързвайте с инвестициите. Обстановката  в дома ви се хармонизира, желанието за покупки също, но изчакайте - Меркурий все  още е ретрограден. Периодът е подходящ да преразгледате приоритетите си, да натрупвате информация, за да сте готови за действие в подходящото време.

Успешен период за всички знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ