Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от от 29 октомври до 4 ноември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от от 29 октомври до 4 ноември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от от 29 октомври до 4 ноември

 

Седмица на крайности и материализиране на започнатото oт началото на месеца. Седмица на равносметка и осъзнаване, седмица на разчистване и финализиране. Възможни са изненади и непредвидени действия, които ще имат дълготрайно последствие. През тази седмица се постарайте да запазите устойчивите структури, намерете време да изразите творческия си потенциал, освободете се от всичко ненужно и остаряло и пренаредете приоритети си.

Използвайте силната трансформираща енергия на периода и се съсредоточете върху промяната. Освободете се от всичко, което не ви е необходимо: вещи, връзки, отношения, мисли, за да направите място за нови възможности. Така, както сега е сезонът на златната есен и дърветата се освобождават от своите листа, така и вие позволете на пречките и трудностите, които са пред вас да си отидат, за да може на тяхното място да се появи новото, което ще се развива и ще ви дари с красотата си.

ОВЕН

След изминалата, натоварена със служебни задачи седмица, в началото на новата седмица все още ще ви се иска да си останете вкъщи. Направете го, ако можете да си го позволите, тъй като в края на седмицата служебните ви дела ще се увеличат. Напрежението в работата ви ще продължава, необходимостта от реорганизиране на дейността ви ще ви накара да поемете повече отговорности на работното място. Не влизайте в пререкания с вашите шефове. Като допълнение през седмицата е възможно да се наложи да си изяснявате отношенията с партньора/партньорката си, с деца или скъпи за вас хора. През този период може да купувате и да продавате спокойно, но все пак с премерен риск. Възможно е подобряване на материалното положение.

ТЕЛЕЦ

Целият месец ще бъде с основна насоченост към вашите лични и партньорски отношения. Това е областта от живота ви, която се нуждае от сериозна промяна. През седмицата се доверете на интуицията си, повече слушайте и по-малко говорете. Пренаредете мислите си, освободете се от закостенели представи за вашето бъдеще и поемете отговорности към самите себе си. Вашето трудолюбие е пословично, спокойно в края на седмицата можете да си дадете време за заслужена почивка или любими занимания.

БЛИЗНАЦИ

Реорганизацията на работното място, взаимодействието с колеги или с вашите служители ще натовари нервната ви система. Погрижете се за здравето си и въведете баланс между работния режим и времето за вас. Променете начина си на живот, освободете се от вреден навик и започнете нещо ново. При вас е достатъчно да въведете нова мисъл за това, което искате и ще го получите. Помислете за финансовите си доходи и избягвайте излишните покупки през седмицата.

РАК

Конфликтите и напрежението в партньорствата ще ви направят доста емоционални. Избягвайте импулсивните решения и се вслушайте в силната си интуиция. Пренаредете си приоритетите, оценете кои са важните хора за вас. Вашата дълбока емоционалност и сензитивност ще ви помогнат да си изградите правилната стратегия, така че да запазите онези връзки, които са значими и да ги да ги трансформирате в положителна и по-дългосрочна перспектива. Научете се да пускате всичко, което вече не ви служи. Оставете важните разговори за края на седмицата, когато вече ще имате яснота за случващото се с вас.

ЛЪВ

След изминалата напрегната седмица и в тази няма да имате спокойствие. Водеща тема за вас ще бъде материалното ви състояние, сигурността и спокойствието в дома. Предстоят развръзки, които могат да ви изтласкат на по-високо ниво, имате шанс да получите и нови придобивки. Ако нещата се развият неблагоприятно за вас, то това е сигурен знак, че трябва да се преориентирате към нова дейност, която ще стабилизира доходите ви.

ДЕВА

И през тази седмица ще сте заети с планове, свързани с преобразования в професионалната ви реализация. Ако възникнат изненади или се объркат първоначалните ви идеи, това е сигурен знак, че е необходимо да направите промяна. Добре обмислете стратегията си за вашето бъдеще, положителни събития могат да подпомогнат социалното ви развитие. Ако смените приятелската си среда е възможно да научите нещо, което ще бъде полезно за вашата дейност. Дните в края на тази седмица са подходящи да се уедините и да се вгледате в себе си, освободете всичко старо и излишно.ВЕЗНИ

През тази седмица очаквайте развитието на минали събития. Нови възможности могат да доведат до промяна в общественото ви положение. От вас се изисква да вземете важни решения, свързани с кариерата или с брачния ви партньор. Мнението на ваш приятел или човек, на когото имате доверие ще ви бъде подкрепящо. В края на работната седмицата намерете време да подредите вътрешния си свят.

СКОРПИОН

Вие сте на ход през тази седмица, приливът на енергия, който усещате може да използвате, за да постигнете целите си. Въпреки това бъдете внимателни при подписване на договори. Избягвайте големите финансови инвестиции. Ако в живота ви настъпват съществени промени, то е за да ви тласнат в нова посока. Задействайте се, активирайте се! Отделете си време да направите планове за своето бъдеще.

СТРЕЛЕЦ

Началото на седмицата ще ви постави пред необходимостта да обърнете внимание на финансите си и взаимоотношенията с вашите партньори. Не правете излишни покупки, избягвайте крупните инвестиции. Трудностите и спънките при вас ще изчезнат след 8-ми ноември. Ако имате съдебни дела или спорове, то през тази седмица очаквайте развитие. В края на седмицата е възможно отново да сте заети със служебни задачи, не забравяйте да се погрижите и за вашите родители.

КОЗИРОГ

Изключително важна през тази седмица ще бъде темата, свързана с вашата материална сигурност, която зависи от моралната и финансова подкрепа на партньорите ви, личните и деловите. Постарайте се да гледате по-ведро на случващите се събития в живота ви. Добре премерените рискове ще ви гарантират успех, а деловите ви отношения с чуждестранни партньори ще увеличат доходите ви.

ВОДОЛЕЙ

Изминалата седмица, белязана от пълнолунието, ви разклати емоционално. Новата седмица също ще бъде динамична - още в първите дни от седмицата ще се наложи да овладявате емоциите си и да стабилизирате атмосферата на работното си място. Отделете време за вашите партньорски взаимоотношения. Ако те са охладнели е необходимо да положите повече усилие, а това на по-късен етап ще се отрази добре и на финансовите ви взаимоотношения.

РИБИ

Вдъхновението, което ще усетите, ще ви помогне да реализирате своя творчески проект. Засилената ви интуиция ще ви помогне да си изградите правилна стратегия за по-далечно бъдеще, което ще се отрази на общественото ви положение. Ако имате взаимоотношения, които ви действат като спирачка в развитието, сега е момента да се освободите от тях. Погрижете се добре за себе си - спорт или любимо занимание ще повишат тонуса ви.

Изложеното мнение е тенденция, точната прогноза зависи от целия хороскоп на личността.

Успешна седмица на всички знаци!

Нина Ненова-астропсихолог

 

 

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ