Новият „Мениджър“ е тук

Новият „Мениджър“ е тук

Новият „Мениджър“ е тук

„В училище ни бяха дали да пишем съчинение на тема „Как си представяте свой съученик след 20 години?” Едно момиче беше измислило, че след 20 години ще си купи екскурзия до България и докато върви по улиците в София, ще види цяла камара с велосипеди. А отдолу - Драго, който ги носи.“

Това е част от историята на Драгомир Кузов, създател на продаваните в над 50 държави велосипеди DRAG, която ви разказваме в новия брой на списание „Мениджър“.

Снимките и разговорът с един от най-интересните български предприемачи се случиха два дни преди в страната ни да бъде обявено извънредно положение, но посланието на Драго Кузов, че бизнесът не е гладка и защитена писта, а изпълнен с предизвикателства офроуд път е още по-актуално в сложната ситуация, която ни предстои да преодолеем.

В новия „Мениджър“ четете още:

Стряскаща ли е идеята за пълни правителствени компенсации за бизнеса и гражданите вследствие на COVID-19 кризата, или има начини, по които могат да бъдат обезпечени – от Анатол Калецки, главен икономист и съпредседател на Gavekal Dragonomic.

Как обединените международни действия за справяне с катастрофата могат да ограничат сериозността на спада и да увеличат темпото на предстоящото възстановяване – от Ан Крюгер, главен икономист на Световната банка в периода 1982-1986 г. и първи заместник-управител на МВФ в периода 2001-2006 г.

Лице в лице с роботите – в темата на броя ви показваме картината на индустриалната автоматизацията и роботизация по света и в България в реалностите преди и след COVID-19.

И още вдъхновяващи герои, истории и идеи за бизнес лидерство, предприемачество и начин на живот.   

Печатното копие на „Мениджър“ е достъпно на всички точки на разпространение в страната, които функционират в условия на извънредно положение – бензиностанции, хранителни магазини и самостоятелни търговски обекти, както и в платформите HelikonBoxie, PoChehli, Biblio.  

Списанието ще достигне до своите абонати чрез доставка по куриер.

За да се абонирате за дигиталната версия на „Мениджър“, моля, продължете ТУК

Приятно четене!

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ