Новият МЕНИДЖЪР за по-добрия начин да успяваш

Новият МЕНИДЖЪР за по-добрия начин да успяваш

Новият МЕНИДЖЪР за по-добрия начин да успяваш

Основателят на Webit Пламен Русев е главно действащо лице в новия брой на списание МЕНИДЖЪР, в който го разхождаме години назад и напред, за да разберем какво стои зад способността му да води големи битки, да изпреварва събитията и как се трупа най-важният капитал за утре – доверието. Защото точно доверието на големи международни организации и компании е двигател на новата му платформа TheVirtual.Show, през която вече се случват едни от най-значимите събитя и форуми в света.

[[{"fid":"368126","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"center","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"center","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":3308,"width":4961,"class":"media-element file-default media-wysiwyg-align-center","data-delta":"1"}}]]

 

Още истории за бъдещето на бизнеса, икономиката, комуникациите, науката, лидерството и добруването на служителите следват:

 

НОМАДИ В ПЛАНИНАТА: Защо Матиас от Мюнхен реши да остане в Банско и да създаде там коуъркинг пространство.

 

СПАСИТЕЛЯТ В КРЪВТА: Унгарката Каталин Карико, на която дължим ваксината срещу Covid-19.

 

ГОДИНАТА НА РЕНМИНБИ: Готов ли е юанът да предизвика долара във валутния „конкурс по красота“?

 

МЕРКЕЛ МИНУС АНГЕЛА: Кой е по-добрият кандидат за канцлер на Германия?

 

ВЗАИМНОТО СРАМУВАНЕ: Бизнес връзките между българските и македонските компании изпреварват нивото на външнополитическите отношения.

 

МАЛКИТЕ КОМПАНИИ ЗАД БЪРЗИЯ РЪСТ: 4 възможности за българската икономика и пазара на труда през 2021 г.

 

ПРОЧЕТИ МИ ГО НА УХО: Мениджърът на Storytel за България Лиза Василева за ръста на аудиокнигите.

 

МАРАТОНЪТ НА НАЙ-БАВНОТО ХЛАПЕ – Тичайте. Без граници

 

Незаменимият хартиен формат на “Мениджър” е наличен във всички отворени точки на продажба – хранителни вериги, бензиностанции, малки търговски обекти, вериги магазини Аванти, пощенските клонове. Онлайн в магазина на „Мениджър“

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ