8 от най-неподходящите места за криене на пари у дома

2. Под матрака. Въпреки че криенето на пари под матрака се е превърнало в класика, това ще бъде първото място, което крадците ще проверят.

Снимка: Guliver / Getty images

Има ли все още хора, които се доверяват повече на "бурканбанк", отколкото на банковите трезори? Има, разбира се, поколенческите навици трудно се изкореняват. Следващия път, когато решите да скриете някакви пари у дома си, съобразете се със съветите на екипа от Bright Side за най-неподходящите места за криене на пари.

Ако след прочетеното имате чувството, че са се изчерпали места, на които бихте могли да скриете парите си, опитайте следните предложения:

  1. Увийте парите си в найлонова торбичка и ги залепете на дъното на плота в кухнята или на дъното на кутията с играчки на вашето дете (най-добрият вариант е да се създаде фалшиво дъно в нея).
  2. Във водоустойчив контейнер в най-ниското чекмедже на вашия хладилник или фризер. Уверете се, че на него не пише "Сладолед" или нещо друго, по което да се полакомят.
  3. Скрийте спестяванията си сред копчета, конци и други аксесоари за шиене. Освен ако на крадците изведнъж не им притрябва да зашият нещо, те най-вероятно няма да търсят парите ви там.
  4. В чифт стари обувки, дрехи или може би в стар компютър, който вече не работи. Уверете се, че всичко те изглеждат като боклуци, които още не сте изхвърлили.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ