Искате да пътувате и да ви плащат? Ами, кандидатствайте!

Искате да пътувате и да ви плащат? Ами, кандидатствайте!

Малко хора не обичат да пътуват. Всъщност, едва ли има такива. Но, разбира се, всяко пътуване е свързано с планиране, с разходи, с отсъствие от работа, а отпуската все не стига за големи пътешествия.

Има и друга опция. Пътувате и ви плащат за това. 

Компанията DreamJobbing в момента набира хора, които да изживеят истинско пътешествие в Тайланд, да се потопят изцяло в местния бит и култура, да се слеят с хората, да живеят, пътуват и се хранят като местни и да получават заплата за това.

Според DreamJobbing, длъжността предлага живот на истински тайландски жител, пътуващ из цялата страна. Щастливят служител ще изследва районите, които все още не са така популярни и често остават незабелязани от туристите. Цялото пътешествие ще бъде заснето и представено като част от документален филм, който започва да се снима през януари 2019 г. и ще се излъчи по-късно през годината като телевизионно шоу.

 

Единствените изисквания за длъжността според обявата, е кандидатите да са хора с "авантюристичен дух". Няма никакви възрастови ограничения.

В замяна на вашите услуги ще ви бъдат осигурени самолетни билети до и от Тайланд, както и заплащане на всичките ви разходи в страната.

За да кандидатствате, трябва да представите кратък едноминутен видеоклип, споделяйки малко за това кой сте и защо сте идеалният човек да станете местен пътешественик в Тайланд. Вижте някои от тези, които вече се представиха.

Но ако това не е точно мечтаната за вас работа, свързана с пътуване, разгледайте сайта на DreamJobbing и за други предложения, като например колоездене из Европа и Африка, летене над облаци в Уайоминг, САЩ или личен асистент на Ричард Брансън на остров Некер.

Помислете, може би е време за промяна?

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ