Нестандартни предложения за Свети Валентин

Нестандартни предложения за Свети Валентин

Нестандартни предложения за Свети Валентин

Празникът на влюбените е близо и докато някои залагат на традиционни формати за отбелязването му, то други търсят нестандартни предложения, които да се запомнят. Статистиката говори, че в последните години, 14-ти февруари е предпочитана дата за предложения за брак. Независимо дали сте готови на тази важна крачка или просто търсите най-емоционалното преживяване, идеите по-долу може да ви вдъхновят.

„Вечеря от високо“ – романтично, забавно и определено запомнящо се. Бихте могли да наемете конструкция, която да ви издигне буквално до звездите, където да вечерята, докато земята е в краката ви.

„Дегустация на вино“ – ако все пак искате да се придържате към конвенционалните изненади, но да го направите по-специално, бихте могли да заложите на една романтична дегустационна вечер. За радост, България е страна с множество винарски изби, което прави изненадата лесно изпълнима.

„Пилотиране на самолет“ – определено нетрадиционно! Ако интересите на вашия любим човек са насочени в тази посока, то това е перфектната изненада. Бихте могли да я допълните с хижа в гората и усамотение с чаша червен вино и горяща камина или може би скок от полет, за по-екстремните.

„Стая със загадки“ – това предложение би могло да се стори интересно на тези от вас, които са готови за големия въпрос: „Ще се омъжиш ли за мен?“. Как? Отговорът е лесен, за да излезете от стаята ще трябва да отговорите на въпроси свързани с вашата половинка, а последния въпрос...вече го знаете.

„Любов на скорост“ – седмица посветена на любовта и екипната работа или докажете, че сте най-добрия тандем, както в любовта, така и на картинг пистата, на един от големите столични молове. Освен нестандартното изживяване, бихте могли да спечелите и допълнителни големи награди, осигурени от организаторите.

Каквото и да изберете, за да изненадате вашия любим човек, направете го с любов, това ще е достатъчно!

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ