Rammstein готвят нов албум за тази година?

Дали е вярно? Германската индъстриал банда Rammstein пуска нов албум през 2018 г.? Това споделят редакторите на Loudwire, цитирайки съобщение от сайта за продажба на билети StubHub.

Rammstein говорят за нов албум от доста време насам. Още миналото лято китаристът Рихард Круспе заяви в интервю: "Винаги е голямо предизвикателство за нас да правим тези записи. Понякога се страхуваме, че няма да оцелеем след това. Решихме да се опитаме да направим пет песни. Внезапно, две години по-късно имаме 28 идеи." 

Що се отнася до слуховете, които самият Круспе пусна неотдавна, че евентуален бъдещ албум би бил последен, китаристът обяснява: "Винаги, когато направим запис, вярвам, че е последният. Винаги, откакто сме направили първия. Животът е пълен с изненади, които винаги ми ддават урок. Има една поговорка - Ако искате Бог да се усмихне, разкажете му за плановете си."

Rammstein току-що обяви две представления в Пуерто Валарта, Мексико, в навечерието на Нова година 2018 и на 2 януари 2019 г. За шоуто StubHub съобщава: "Групата е в последна фаза на продуцирането на техния седми албум който ще бъде пуснат преди края на годината, така че мексиканските фенове много вероятно ще бъдат първите, които ще чуят новите песни."

Следващият студиен албум на Rammstein ще бъде първият след издаването на "Liebe ist fur al da", който се появи през 2009 г. 

Вижте пълното интервю с Рихард Круспе (или както той сам се нарича Рачард Зи Кей) в Youtube канала на Loudwire.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ