Смешни и неочаквани моменти от кралската сватба

Смешни и неочаквани моменти от кралската сватба

Смешни и неочаквани моменти от кралската сватба

Ден след кралската сватба на британския принц Хари и актрисата Меган Маркъл в Уиндзор двете булчински рокли на младоженката и официалните традиции в Англия вече не са толкова интересни, колкото няколко неочаквани и смешни момента от събитието, запечатани в снимки и видео, които се въртят в интернет. 

Едно от тях е неподправената реакция на детска радост на едно от момчетата, специални помощници на булката в сватбения ден. Това е един от близнаците Мълрони, които са деца на най-добрата приятелка на Меган, посочват британски издания. "Точно така, момче, и аз щях да съм по същия начин, ако присъствах на кралската сватба!", шегува се в коментар на физиономията на момчето потребител на Twitter. 

Друг любопитен момент от сватбата е възклицанието "О, Боже мой!" на Меган Маркъл, докато тя премина за секунди в каляската с принц Хари и вижда за миг бившата си учителка по театрално изкуство Джиджи Перу. Маган Маркъл забеляза учителката си за секунда в тълпата от събрали се поздравяващи кралската двойка 100 000 души.  

Трогателният миг беше запечатан във видео, споделено в Twitter, от британския водещ на прогноза за времето Алекс Берсфорд. Г-жа Перу е филмова звезда от 40-те години на миналия век, която впоследствие става преподавател по драма. Видеото показва, че тя се зарадва, че някогашната й ученичка я разпозна в тълпата. 

Интересен момент, който също събра вниманието на мрежите, е случката с коня. По време на процесията на кралската двойка в Уиндзор присъстващи забелязаха, че един белите жребци, придружаващи каляската с яздещ го конник, определено има собствено мнение. Той не желаеше да следва послушно процесията и излизаше встрани. лато показа, че е своенравен. За щастие, ездачът му - жена в кралска униформа, успя да го овладее, така че да не предизвика инциденти. Но животното определено показа характер. То открадна част от вниманието. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ