Финалистите в "Мениджър на годината 2023" за бизнеса и откривателството - Ангел Ангелов, изпълнителен директор за групата на "Аджибадем Сити Клиник"

Най-престижният конкурс за висши мениджъри в България „Мениджър на годината“ за 16-а поредна година открои лидерите, които създават, прилагат и утвърждават добри управленски практики, включващи високи етични стандарти и обществена отговорност. Името на победителя стана ясно на заключителната церемония, която се състоя на 3 ноември.

Претендентите за титлата в основната категория „Мениджър на годината” се включиха в ежегодната видео поредица, в която финалистите отговарят на важни за бизнес сектора въпроси. Тази година десетте финалисти споделят опит и визия за допирните точки между откривателството и бизнеса.

Представяме ви разговорите с всеки от финалната десетка в последователност по азбучен ред.

АНГЕЛ АНГЕЛОВ, главен изпълнителен директор на "Аджибадем Сити Клиник". Той е завършил Nottingham Business School в Англия. Има богат опит в управлението на редица успешни компании в различни бизнес браншове близо 15 години. Професионалният му път започва в „Градус“ АД като изпълнителен директор, където към настоящия момент е председател на Борда на директорите. Той е един от основателите на здравната група „Сити Клиник“ с председателство в Борда на директорите.

„Аджибадем Сити Клиник“ е най-голямата група лечебни заведения в България с водеща роля в предоставянето на медицински услуги в различни области на медицината. Създадена 2016 г., групата е обединение от лидерите в болничното здравеопазване в страната – болница „Токуда“ и City Clinic, заедно с един от най-големите здравни холдинги в Турция – Acibadem. В България структурата включва 3 болници и 1 медицински център.

Какво още споделя г-н Ангелов за потенциалните рискове пред бизнеса, лидерските модели от които е учил и възможностите за развитие може да разберете от статията тук

*** Генерален спонсор на 16-oто издание на конкурса "Мениджър на годината" е A1

Основни спонсори са FibankJohnnie Walker.

Конкурсът за висши мениджърски постижения се осъществява с подкрепата на: BATVolkswagen.

Спонсор на категория "Най-добър нов бизнес" е photomate.

Спонсор на категория "Бизнес трансформация" е EOS.

Медийни партньори: bTV Media Group, БТАБНТБНРDir.bgДарик радиоBulFoto.  

Коментари
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ