Финалистите в "Мениджър на годината 2023" за бизнеса и откривателството - Юлиян Христов, изпълнителен директор на „МагнаФарм България“

Най-престижният конкурс за висши мениджъри в България „Мениджър на годината“ за 16-а поредна година открои лидерите, които създават, прилагат и утвърждават добри управленски практики, включващи високи етични стандарти и обществена отговорност. Името на победителя стана ясно на заключителната церемония, която се състоя на 3 ноември.

Кои качества и начин на мислене отвеждат претендентите за титлата в основната категория „Мениджър на годината” до финала изследваме и с видео поредицата, в която десетте Топ мениджъри на България отговарят на важни за бизнес сектора въпроси. Тази година финалистите споделят опит и визия за допирните точки между откривателството и бизнеса.

Представяме ви разговорите с всеки от финалната десетка в последователност по азбучен ред.

ЮЛИЯН ХРИСТОВ, изпълнителен директор на „МагнаФарм България“ Дипломира се в Икономическия университет във Варна с магистърска степен по мениджмънт и маркетинг. Заемал е управленски позиции в международни компании като Unilever, Henkel и др. През 2016 г. оглавява дивизията за лекарства без лекарско предписание на А&D Pharma Bulgaria. През 2019 г. става изпълнителен директор на А&D Pharma Bulgaria. Поема предизвикателството за стратегическата трансформация на компанията и налагане на новото търговско име „МагнаФарм България“ като част от новосформираната MagnaPharm Group, оперираща в Централна и Източна Европа. „МагнаФарм България“ е водеща компания с дългогодишен опит в търговията с лекарствени продукти, лекарствени продукти без рецепта, медицински изделия, хранителни добавки и козметика.  

Какво споделя още г-н Христов за предизвикателствата и възможностите в бизнеса, може да разберете от статията тук.

*** Генерален спонсор на 16-oто издание на конкурса "Мениджър на годината" е A1

Основни спонсори са Fibank, Johnnie Walker.

Конкурсът за висши мениджърски постижения се осъществява с подкрепата на: BAT, Volkswagen.

Спонсор на категория "Най-добър нов бизнес" е photomate.

Спонсор на категория "Бизнес трансформация" е EOS.

Медийни партньори: bTV Media Group, БТА, БНТ, БНР, Dir.bg, Дарик радио, BulFoto.

Коментари
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ