Анна Цолова разкри защо е извън ефир

Анна Цолова разкри защо е извън ефир

Анна Цолова разкри защо е извън ефир

Мистерията около Ани Цолова по въпроса защо бе свалена от сутрешния блок на Нова телевизия е разбулена. Телевизионната журналистка даде обширно интервю за списание Жената днес, където разкрива подробности.

Оказва се, че тя е напуснала Нова телевизия по собствено желание, след като й е било обещано предаване, на което да бъде водеща. Именно неговото подготвяне, по думите на телевизията, е причината Циолова да бъде отстранена от сутрешния блок.

„Миналото лято, в един особен момент, телевизията ми предложи да започна подготовка за ново предаване извън новините и актуалната журналистика. Защо предаването не е в ефир? Не мога да отговоря на този въпрос. Мога само да кажа, че последните телевизионни проучвания показваха високо зрителско одобрение и доверие към мен и работата ми. През февруари, по мое желание, прекратих трудовия си договор с Нова”, разказва журналистката.

„Истината е, че имах телевизионен проект, различен от публицистиката. И че обмислях от доста време да напусна активната журналистика. Не бях планирала момента, в който това се случи, разкри Цолова.

Тя обясни защо не е в активната журналистика в момента. „Защото намерих нов смисъл. Реших да сложа край. Изчезна двигателят, който ми даваше енергия да съм на педала по 15 часа на ден. Всеки взема решението си как да продължи, за да може да гледа хората в очите и да е чист пред съвестта си. И не трябва да позволява това, което не може да промени, да промени самия него”, обясни Анна Цолова.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ