"Аз, инженерът" на 6 април в Интер Експо Център

Аз, инженерът на 6 април в Интер Експо Център

"Аз, инженерът" на 6 април в Интер Експо Център

Инженерство в действие“  е мотото на тазгодишното, четвърто поред издание на инициативата "Аз, инженерът", което ще се проведе на 6 април в зала 5 на Интер Експо Център.

От 10 до 18 часа посетителите на форума ще имат възможност да се запознаят с дейностите и технологичните разработки на водещи български компании. Ще могат да се потопят във вдъхновяващи презентации на млади инженери, за които професията е призвание. Да чуят от практици какви са „Качествата, които могат да помогнат на един инженер за това да бъде по-успешен в това, което прави“. Да се включат в работилници, създадени с цел да дадат възможност да се докоснат до иновациите и да запалят въображението им.

Въздействаща програма  предвижда в тазгодишното издание работилници, дискусии, състезания и награждаване на победителите от BEST Engineering Week’17 са част от програмата на „Аз,инженерът“.

 

 За поредна година Робо Лига България ще бъде част от „Аз, инженерът“. Инициативата събира ученици, студенти и професионалисти ентусиасти от техническите училища и университети от цялата страна. Категориите в състезанията дават възможност да се покажат различни хардуерни и софтуерни разработки и решения.

Сред темите, които са част от програмата и не трябва да бъдат пропуснати: „Къде са всички жени?“, „Какво е това продуктов дизайн и неговата роля в иновациите“, „Аз, генният инженер“, „Другите Земи – как откриваме извън слънчеви планети като нашата, и може ли да очакваме живот на тях?“, „От идеята до успешен бизнес, за по малко от 2 месеца“ и много други.

Оргазнизатори са Интер Експо Център и Фондация “Мечти в действие”. Събитието е напълно безплатно благодарение на участниците и спонсорите.

Необходима е регистрация на www.iengineer.bg

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ