Брат и сестра задържани за убийството във влака от тази сутрин

Брат и сестра задържани за убийството във влака от тази сутрин

Мъж и жена са задържани за убийството, извършено тази сутрин във влак. Смъртоносното нападение с нож срещу мъж, който по-късно почина от раните си, се е разиграло  в международния влак Истанбул-София. По първоначална информация, арестуваните са брат и сестра, а вероятната причина за убийството - отправена забележка към извършителите, предаде БНР.

50-годишният намушкан мъж е получил кръвоизлив и е починал в 8:33 часа в линейката, на метри от болница "Света Анна" в София, съобщи пред "Хоризонт" говорителят на "Спешна помощ" Катя Сунгарска. Сигналът е бил получен в 8:07 часа, а медиците са пристигнали на място в 8:23 часа. Линейката е успяла да стигне от Вакарел до София само за 10 минути, усилията се оказали напразни.

Международният бърз влак № 494 от Истанбул през Пловдив за София престоява на гара Вакарел от 08:01 ч. В композицията се извършват оглед и следствени действия, което не позволява влакът да продължи своето пътуване. Създадена е своевременна организация за обезпечаване на пътуването за всички 120 пътници като са пренасочени и настанени в следващия преминаващ влак. Бързият влак № 1620 от Пловдив за София е потеглил от гара Вакарел в 09:12 ч.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ