Асен Василев и Кирил Петков представят проекта си утре

Асен Василев и Кирил Петков представят проекта си утре

Асен Василев и Кирил Петков представят проекта си утре

Бившите служебни министри Асен Василев и Кирил Петков ще представят идеите си за бъдеще участие в политическия живот в неформална обстановка в 11:00 ч. в утрешния ден.

Определеното място на срещата е център „Проджект Лаб“ на столичния булевард „Мария Луиза“, предава „24 часа“.

Събитието ще се излъчва на живо и в социалната мрежа Facebook. Утре обаче Василев и Петков няма да обявят коя партия ще е мандатоносител на новия им проект по време на предстоящите парламентарни избори, на които ще се явят.

Съобщението, изпратено до медиите, е от „Продължаваме промяната“, както се очаква да е и официалното име на политическия проект. Междувременно във вчерашния ден е създадена и страница във Facebook със същото име. Тя е отбелязана като политическа организация, има около 500 харесвания и в момента на нея е качено единствено лого, илюстриращо синя врата, която води към застанало на хоризонта слънце.

По-рано тази седмица, докато предаваше поста на служебен икономически министър на своята наследничка Даниела Везиева, Кирил Петков официално потвърди, че заедно с Асен Василев ще влязат в политиката и ще се явят на изборите на 14 ноември. Тъй като са прекалено скоро обаче, не могат да участват със своя партия, а това налага да намерят мандатоносител.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ