Борисов иска безапелационна победа над БСП

Борисов иска безапелационна победа над БСП

За мен, най-важното е навсякъде да имаме безапелационна победа над нашия основен опонент, БСП, в София особено победата трябва да е двойна - това заяви лидерът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов в първи коментар за проведените днес местни избори. Всички обичат да говорят за промяна, но промяната започна от ГЕРБ - ние направихме големи промени в партията и това даде резултат, особено в София, отбеляза той. 

БСП са много интересна партия, искат субсидии, а нямат кандидат, ето Мая Манолова седи на зелен фон, коментира още Борисов, който говори от партийната централа веднага след излъчването на кратък брифинг на Манолова, явила се на тези избори като независим кандидат. Дори Чърчил е казал няма нищо по-добро от политическите партии, появят ли се разни самостоятелни играчи, рано или късно се стига до диктатура, посочи Борисов.

Пожелавам на тези политически партии, особено опонентите, да си издигат кандидати. 

Попитан ще призове ли десните избиратели за подкрепа на втори тур, Борисов заяви: "Аз вярвам в здравите инстинкти на хората! Но, по душа съм демократ и приемам правото на всеки да решава кого избира. Ако искат Костинбродска афера да управлява София в следващите 4 години, нека си го изберат." На въпрос смята ли, че е сигурна победата на Йорданка Фандъкова на втори тур, Борисов отговори, че няма нищо сигурно на този свят. "Единственото сигурно е "Орландовци", останалото е в ръцете на Бога. Всички рано или късно отиваме там. Благодаря на Бога и за победата днес!", каза Борисов. "Ще оставя щабът и Фандъкова да си работят през тази седмица сами, както си го правиха и досега. Тя също ще даде пресконференция.", добави той. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ