Борисов: Манолова спазарява роми да кажат, че ГЕРБ им плаща да гласуват за Фандъкова

Борисов: Манолова спазарява роми да кажат, че ГЕРБ им плаща да гласуват за Фандъкова

Борисов: Манолова спазарява роми да кажат, че ГЕРБ им плаща да гласуват за Фандъкова

Мая Манолова и нейният екип подготвят сценарии за неделя, който да създаде идеята, че вота в София се подменя. Това заяви пред bTV премиерът Бойко Борисов.

„Всеки човек знае, че в София ромските гласове не могат да променят изборите. Само че една седмица нагнетяват  напрежение и пак завличат прокуратурата със сигнали за купуване на гласове. Какво са измислили в неделя - няколко групи роми ще бъдат снимани как гласуват под строй за госпожа Фандъкова. Това ще се качва в мрежите, за да се създаде идеята, че видите ли вота в София се подменя.“, каза Борисов.

Премиерът заяви, че е разбрал това от възмутен човек от екипа на Манолова. По неговите думи същият този човек му е поискал 3 млн. лв, за да му покаже „как се правят избори“, когато за първи път се кандидатирал за кмет на София. Той обясним, че фамилията му започва с Б. и че той се занимава с това да мами политици.

Борисов обясни, че този възмутен човек му е казал да попита дали снощи към 7:30-7:40 госпожа Манолова е била в софийското село Волуяк, за да  се спазарява с ромите да кажат, че ГЕРБ са им платили да гласуват за Фандъкова.

Премиерът също така заяви, че партийната битка е приключила още миналата неделя и че резултатът е категоричен – ГЕРБ бие БСП два пъти. Той визира резултатите по общини, като ГЕРБ е победител в 163 от общо 265 общини, а БСП само в 40.

„Ако БСП имаше два пъти по-добри резултати от нас нямаше да можем да им затворим устите. Ние ги побеждаваме, а като дойдат в студията говорят като победители. Сякаш гледам кадри от старото време.“, добави той.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ