Цветанов: ГЕРБ ще подкрепи в пленарна зала министерските оставки

Цветанов: ГЕРБ ще подкрепи в пленарна зала министерските оставки

Цветанов: ГЕРБ ще подкрепи в пленарна зала министерските оставки

ПГ на ГЕРБ ще подкрепи внесените в парламента министерски оставки. Колко ще бъдат те и кои ще бъдат те, ще бъде решено на предстоящия коалиционнен съвет с "Обединени патриоти". Това заяви пред журналисти по време на посещение в с. Драгиново председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на партията. Там Цветанов направи първа копка на нова детска градина.

„Правителството е стабилно. Имаме висок икономически растеж и 2,5 млрд. лв. повече приходи в републиканския бюджет. Ако се запази тенденцията за добра събираемост на приходите, очаквам бюджетът да достигне 120 млрд. лв., което ще даде възможност отново да увеличим минималното работно възнаграждение и да запълним други дефицитни сектори“, коментира още Цветанов.

Преди два дни вицепремиерът Красимир Каракачанов и лидер на една от партиите в "Обединени патриоти" изрази публично мнение, че оставките, депозирани по искане на Борисов от министрите Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски не трябва да се подлагат на обсъждане и гласуване в парламента, докато не станат окончателно ясни резултатите от разследването.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ