Делян Пеевски се връща в политиката, стана водач на листа

Делян Пеевски се връща в политиката, стана водач на листа

Делян Пеевски се връща в политиката, стана водач на листа

Делян Пеевски ще е водач на листата на ДПС във Великотърновски избирателен район за вота на 14 ноември. Втори в 16-членната листа на Движението в този избирателен район е Йордан Цонев. Номинациите са на областната структура на партията, съобщи областният председателя Гюнай Далоолу при регистрацията на листата в Районната избирателна комисия. 

„Господин Пеевски по този начин дава ясен знак, че се връща в политиката. Той ще подведе много неща във Велико Търново. Ще бъде не това, което нашите опоненти го изрисуват. ДПС винаги стои зад него. Цялата кампания Делян Пеевски ще бъде във Велико Търново“, посочи Гюнай Далоолу. 

"Това за нас е голяма чест. От Велико Търново – историческата и духовна столица на България, г-н Делян Пеевски ни дава ясен знак, че се връща в политиката. Той още преди няколко дни каза: "Много имам да говоря, имам какво да кажа". Но той има и много какво да дава на България и на региона ни", каза Далоолу. Областният лидер на ДПС визира лаконичният коментар на Пеевски при първата му публична поява от доста време насам. По-рано през седмицата Пеевски се яви лично на разпит в ДАНС заради "Досиетата Пандора" и появата на името в тях.

Делян Пеевски неузнаваем, на разпит в ДАНС заради "Досиетата Пандора"

Той припомни, че в началото на пандемията Пеевски е направил много дарения на болниците в областта. "Не сме парадирали, нищо не сме казвали, но това показва, че г-н Пеевски е човек с голямо сърце. Това е Делян, не човек, какъвто нашите опоненти го обрисуват", отсече областният председател и заяви, че ДПС винаги стои зад него. 

Пеевски отказваше да се кандидатира за депутат в първите и вторите парламентарни избори тази година, въпреки, че различни местни структури на ДПС настоявали да бъде издигната кандидатурата му по информация от ДПС.

В късния следобед днес стана ясно, че Пеевски ще е водач и на листата на движението в Благоевград.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ