Ицо Хазарта се кандидатира за депутат на „Продължаваме промяната“

Ицо Хазарта се кандидатира за депутат на „Продължаваме промяната“

Ицо Хазарта се кандидатира за депутат на „Продължаваме промяната“

Христо Петров, известен със сценичния си псевдоним Ицо Хазарта, ще бъде водач на листата на „Продължаваме промяната“ в един от ключовите райони, 25 МИР – София, на предсрочните избори за 47-о Народно събрание през ноември. Това съобщи самият той в профила си в социалната мрежа Facebook.

Традиционно водачите на листи в 25 МИР са водещи фигури от партийните структури, участващи в изборите. Към момента сред водачите в избирателния район, излъчени от другите партии, са Бойко Борисов от ГЕРБ-СДС, Корнелия Нинова от БСП, Андрей Михайлов от ИТН, Райна Иванова от ДПС, Николай Хаджигенов от ИБГНИ, Красимир Каракачанов от ВМРО.

По думите на музиканта лидерът на коалицията, Кирил Петков, го е поканил на лична среща преди няколко седмици. „Получих едно телефонно обаждане. Беше от Кирил Петков, който ме помоли да се срещнем в изследователския център, където той работи. Срещата ни продължи два часа, в които този човек с най-обикновени думи ми разказа кой е, какво е правил досега и какво възнамерява да направи занапред“, разказва Петров.

„Бях изненадан. Изненадан както от начина, по който този човек разсъждава, така и от факта, че за първи път виждам подобна личност в българския политически живот“, каза още той.

Петров поясни, че дължи професионалните си успехи на страната си, на хората и на българския език. „Истината е такава – ако не е България, аз съм никой“, пише той и допълва, че е проверил „обстойно“ кой е Кирил Петков и разговарял няколко пъти както с него, така и с Асен Василев и със съмишленик на политическата организация.

„Кандидатирам се за народен представител в 47-ото Народно събрание. Ще бъда водач на листата на „Продължаваме промяната“ в 25 МИР – София. Надявам се и вярвам, че ще ме подкрепите“, завършва Петров.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ