Кандидатът за правосъден министър от проектокабинета на ИТН се отказа от поста

Кандидатът за правосъден министър от проектокабинета на ИТН се отказа от поста

Кандидатът за правосъден министър от проектокабинета на "Има такъв народ" адвокат Момчил Иванов се отказва от поста. Това съобщиха пред медии в Народното събрание кандидатът за премиер на ИТН Пламен Николов и председателят на ПГ на "Има такъв народ"Тошко Йорданов. Отказът на Иванов е по лични причини, а съвсем скоро от ИТН ще обявят новата кандидатура за поста. 

"Поради лични причини кандидатът ни за правосъден министър се отказа от позицията, тъй като всичко това, което се наложи да преживее като изказвания, публикации в пресата, не позволява на неговото достойнство да продължи със тази сага. Новата кандидатура ще научита съвсем скоро, тъй като и за нас това е нов факт", заяви кандидатът за премиер на ИТН Пламен Николов.

"Възхитен съм в кавички от поведението на част от медиите, които минават за демократични, за фалшивите чатове, които публикуваха, за фалшивата информация, която публикуваха, за ада, на който подложиха семейството му. Да ви припомня, колеги, когато на изборите за кмет една жълта медия извади тези снимки на дамата, с която живее, тогавашния кандидат за кмет на ДБ, всички бяхте възмутени. Сега т.нар. демократични медии се приравниха до ПИК и Блиц. Момичето, което беше замесено, направи изявление, че това не е вярно, но никой от вас не го отрази и искам да кажа, че вие сте равни на ПИК и Блиц - тези, които направихте това", обясни председателят на ПГ на "Има такъв народ"Тошко Йорданов. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ