Костадин Ангелов: Готвят арести на още наши министри

Костадин Ангелов: Готвят арести на още наши министри

Костадин Ангелов: Готвят арести на още наши министри

Готвят се арести на бивши министри от правителството на ГЕРБ с разрешение на председателя на Народното събрание Никола Минчев, заяви бившият здравен минситър Костадин Ангелов в кулоарите на парламента днес. Той поясни, че информацията за предстоящи нови арести идва от "милицията".

"Това, което управлява България започва да прилича на една хунта и напомня на най-мракобесните времена на комунизма", каза той. 

"Така те искат да изместят темата от наложителните проблеми. Един министър-председател решава да арестува шефа на опозицията, това е невъзможно в правова държава", заяви за пореден път Костадин Ангелов. 

Има акция, но не можем нито да потвърдим, нито да отречем за арести, заявиха междувременно от европрокуратурата в отговор на запитване на в. "24 часа" за извършените до момента арести на лидера на ГЕРБ, пиарката му и бившия финансов министър Владислав Горанов. "На по-късен етап ще има съобщение за случая.", заяви пред изданието Тине Холевьот, говорител на шефа на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши. Тя е отказали повече коментари с думите, че не може да отговаря на въпроси и питания за "нито един случай, не само този. "

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ