Костадинов: Време е българската политика да бъде управлявана от достойни мъже

Костадинов: Време е българската политика да бъде управлявана от достойни мъже

Костадинов: Време е българската политика да бъде управлявана от достойни мъже

България има имунна система. Има своите безстрашни синове и дъщери. Хора, които искат достойно бъдеще. Търсих и намерих такива хора, непримирими и ги поведох, за да мога днес с 12 от тях да съм тук. Това заяви председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов в декларация от името на групата по време на първото заседание на 47-ото Народно събрание.

"От днес започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното и сме длъжни да изправим на крака своята родина. Народът ни заслужава нови, решителни и откровени водачи и е крайно време българската политика да бъде управлявана от достойни мъже. България няма нужда от страхливи продажници, а от хора, които защитават националните интереси", каза Костадинов. 

"Българите, които подкрепиха "Възраждане", не се страхуват. Приситнатият до стената човек има два избора - или да се примири, или да се опълчи. Ние, възрожденците, сме тук, за да се опълчим" каза той. 

Костадинов заяви, че "Възраждане" ще се опълчи срещу принудителните маски и ваксинация, срещу "Зелената сделка", няма да допуснат Истанбулската конвенция, ще работят за националния интерес в отношенията със Северна Македония, също и за довършването на АЕЦ "Белене".

Той посочи, че няма да отсъпи в битката за националните интереси, защото иска децата и внуците му да се гордеят с него. По думите му, българите заслужават качествено образование, здравеопазване и качествени социални политики, както и достайно заплащане. "Време е България да стане пак свободна и независима държава и пак да започнем да пишем историята си", добави Костадинов. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ