Мелания се появи публично, Тръмп пак избухна срещу медиите

Мелания се появи публично, Тръмп пак избухна срещу медиите

Мелания се появи публично, Тръмп пак избухна срещу медиите

Мелания Тръмп се появи отново в светлините на прожектора вчера, след няколко седмици отсъствие, които предизвикаха слухове за разрив с Доналд Тръмп и му дадоха нов повод за раздразнение.

В средата на май 48-годишната Мелания влезе за 5 дни в болница, което екипът на  Белия дом обясни с „бъбречен проблем“.

Първата дама на САЩ отиде вчера заедно с президента в централата на федералната агенция за спешни ситуации (Fema).

Няколко часа по-рано президентът избухна пак срещу медиите и за пореден път отхвърли слуховете около изчезването на съпругата му.

„Медиите за фалшиви новини бяха толкова несправедливи и жестоки към съпругата ми и прекрасна наша първа дама Мелания - туитна Тръмп - Докато се възстановяваше, те твърдяха, че едва ли не е починала, че се е подложила на пластична операция, че е напуснала Белия дом (и мен) в посока Ню Йорк или Вирджиния или че е станала жертва на малтретиране. Всичко е лъжа, тя се чувства много добре“. Тръмп натъртва в друг туит, че четирима журналисти са видели през последната седмица щастливата му жена в Белия дом, докато отивала на среща, но никой не го написал, защото не се връзвало с измислените им истории.

Белият дом съобщи официално в понеделник, че Мелания, трета съпруга на Тръмп и бивша манекенка, няма да го придружава на срещата на Г-7 в Канада в края на тази седмица, нито на историческата среща с Ким Чен Ун в Сингапур на 12 юни.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ