Мелания се появи публично, Тръмп пак избухна срещу медиите

Мелания се появи публично, Тръмп пак избухна срещу медиите

Мелания Тръмп се появи отново в светлините на прожектора вчера, след няколко седмици отсъствие, които предизвикаха слухове за разрив с Доналд Тръмп и му дадоха нов повод за раздразнение.

В средата на май 48-годишната Мелания влезе за 5 дни в болница, което екипът на  Белия дом обясни с „бъбречен проблем“.

Първата дама на САЩ отиде вчера заедно с президента в централата на федералната агенция за спешни ситуации (Fema).

Няколко часа по-рано президентът избухна пак срещу медиите и за пореден път отхвърли слуховете около изчезването на съпругата му.

„Медиите за фалшиви новини бяха толкова несправедливи и жестоки към съпругата ми и прекрасна наша първа дама Мелания - туитна Тръмп - Докато се възстановяваше, те твърдяха, че едва ли не е починала, че се е подложила на пластична операция, че е напуснала Белия дом (и мен) в посока Ню Йорк или Вирджиния или че е станала жертва на малтретиране. Всичко е лъжа, тя се чувства много добре“. Тръмп натъртва в друг туит, че четирима журналисти са видели през последната седмица щастливата му жена в Белия дом, докато отивала на среща, но никой не го написал, защото не се връзвало с измислените им истории.

Белият дом съобщи официално в понеделник, че Мелания, трета съпруга на Тръмп и бивша манекенка, няма да го придружава на срещата на Г-7 в Канада в края на тази седмица, нито на историческата среща с Ким Чен Ун в Сингапур на 12 юни.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ