НФСБ иска ново обединение на патриотите на следващите избори

НФСБ иска ново обединение на патриотите на следващите избори

НФСБ иска ново обединение на патриотите на следващите избори

„На тези избори патриотите трябва да се явим обединени“ – за това призоваха в своя официална позиция от „Национален фронт за спасение на България“, една от партиите от разтрогналата се националистическа коалиция „Обединени патриоти“.

„Вчера Народното събрание прие скандални промени в Изборния кодекс, с които премахна ограниченията за броя изборни секции в страните извън Европейски съюз. Сега Ердоган разполага с 400-хилядна армия от избиратели – българските изселници в Турция“, се казва в изявлението.

 

На тези избори патриотите трябва да се явим обединени НФСБ призовава за свикването на общ национален патриотичен...

Публикувахте от НФСБ /Национален фронт за спасение на България/ в Петък, 30 април 2021 г.

 

От партията призовават за свикване на общ национален патриотичен форум и организиране на незабавни консултации за провеждането му, в които да се включат всички партии от патриотичното пространство в началото на месец май.

От НФСБ посочват още, че е нужно обединение срещу „опасните за демокрацията и българската държава действия на новите улични диктатори“ както и срещу „бруталните опити за диктатура и подчиняване на правосъдната система“.

Партията на Валери Симеонов се яви на последния парламентарен вот в противоречива коалиция с „Воля“ на Веселин Марешки. Дотам се стигна, след като от ВМРО решиха да са самостоятелни на изборите. Никой обаче не премина 4-процентовата бариера, с което не успя да си извоюва представителство в 45-ия парламент.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ