Нинова официално поиска оставката на Гергов

Нинова официално поиска оставката на Гергов

Нинова официално поиска оставката на Гергов

Корнелия Нинова официално поиска оставката на Георги Гергов заради посредничеството му за срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев.

„Поставям на вниманието ви оставката на Георги Гергов като член на Изпълнителното бюро заради ситуацията, в която БСП е индиректно замесена”. Това каза лидерът на БСП по време на заседанието на Националния съвет на БСП.

„С оглед на последните събития от няколко дни, които представляват обществен интерес и медиен интерес, които възбуждат много въпроси към партията, поставям на вашето внимание предложението да освободим г-н Гергов от Изпълнителното бюро. С уважение към г-н Гергов, затова, че е партиен човек, че много години работи за партията всеотдайно, но заради ситуацията, която е замесена индиректно БСП, предлагам той да бъде освободен от ИБ”, заяви тя, цитирана от „Фокус”.

 По думите й Гергов е политическо лице в качеството си на член на Бюрото. „Не приемам за редно политическо лице да участва в такива събития”, каза още Корнелия Нинова.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ