Порноактриса заплаши да разкаже за връзката си с Тръмп

Порноактриса заплаши да разкаже за връзката си с Тръмп

Порноактрисата Сторми Даниелс, на която се приписва интимна връзка с Доналд Тръмп през 2006 г., заплаши с разкрития пред медиите, съобщава Франс прес. По думите й адвокатът на американския президент де факто я е освободил от споразумението за поверителност, разкривайки, че й е платил 130 хил. долара.

Представителка на Даниелс заяви, че клиентката й не се чувства обвързана от това споразумение, след като съществуването му е било потвърдено от адвоката на президента Майкъл Коен.

Новият скандал около Тръмп започна на 12 януари с разкритието на „Уолстрийт джърнъл“, че 38-годишната Стефани Клифърд, известна в порно индустрията като Сторми Даниелс, е получила пари, за да мълчи за сексуалната си връзка с Доналд Тръмп през 2006, четири месеца след като сегашната му съпруга Мелания родила сина им Барън.

Първоначално Белият дом отрече информацията и я определи като „стари рециклирани твърдения, публикувани и опровергани преди изборите“.

Скандалът изглеждаше потушен, когато Коен, изненадващо, потвърди във вторник, че е платил на актрисата от собствения си джоб и до момента сумата не му е възстановена.

Според публикациите 130-те хиляди са били преведени през 2016 г. в разгара на предизборната кампания.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ